andariel
mama super dwójki :]
salut
jest dolna czwórka!!! druga niebawem też powinna wyjść, bo dziąsło wielkie, spuchnięte i czerwone, a tuż pod nim widać coś białego; oby wyszła nieco łagodniej, niż ta pierwsza;
kati - to zdrówka! jakie przesłuchania?
przechodzę kryzys egzystencjonalny; nie wiem czego chcę, jak już coś sprecyzuję w bólach, to nie wiem jak do tego dojść - normalnie niczym uczennica gimnazjum, a nie matka po 30... ale nie smęcę!

jest dolna czwórka!!! druga niebawem też powinna wyjść, bo dziąsło wielkie, spuchnięte i czerwone, a tuż pod nim widać coś białego; oby wyszła nieco łagodniej, niż ta pierwsza;
kati - to zdrówka! jakie przesłuchania?
przechodzę kryzys egzystencjonalny; nie wiem czego chcę, jak już coś sprecyzuję w bólach, to nie wiem jak do tego dojść - normalnie niczym uczennica gimnazjum, a nie matka po 30... ale nie smęcę!
wypisać Maję, pjechałam głównie po to, że do teściów kapci potrzebuję, a drugich nie mam, bo Maja w domu w skarpetkach z abs-em chodzi. Póki co tyle, bo M wisi na mnie nieustająco, w związku z moją godzinną nieobecnością rano...Odezwę się jak małpa pójdzie spać

Wczoraj jak zasnęliśmy z Tymkiem po 15, to obudziliśmy się po 18 :-) ale byłam taka słaba, a jeszcze ciśnienie 110/70, a puls 112.
Zresztą nikt tego za mnie nie zrobi - ale jutro w kolejkę do ortopedy - mają nas przyjąć w zamian za akcję sprzed 2 tyg. - idzie Tata, a co !