reklama

Czerwiec 2011

salut:cool2:
jest dolna czwórka!!! druga niebawem też powinna wyjść, bo dziąsło wielkie, spuchnięte i czerwone, a tuż pod nim widać coś białego; oby wyszła nieco łagodniej, niż ta pierwsza;
kati - to zdrówka! jakie przesłuchania?

przechodzę kryzys egzystencjonalny; nie wiem czego chcę, jak już coś sprecyzuję w bólach, to nie wiem jak do tego dojść - normalnie niczym uczennica gimnazjum, a nie matka po 30... ale nie smęcę!

reklama
Hej! Ja dziś byłam w przybytku zła:-D wypisać Maję, pjechałam głównie po to, że do teściów kapci potrzebuję, a drugich nie mam, bo Maja w domu w skarpetkach z abs-em chodzi. Póki co tyle, bo M wisi na mnie nieustająco, w związku z moją godzinną nieobecnością rano...Odezwę się jak małpa pójdzie spać

Leo też właśnie kimnął, więc idę się prysznicować; Ninka na zakupach z tatą, który dziś leci do robo na 12, za to późno kończy i jeszcze na squasha śmiga PO, więc dziś będziemy sami all day long;

My rano pediatra - skierowanie do laryngologa ( na moje życzenie, bo denerwują Ją niektóre dźwięki ) i endokrynologa ( bo Calineczka ). Wczoraj fryzjer - szybka akcja na stojąco - ale foty zrobiłam, grzywka i lekko boki oraz ciut z tyłu, do przycinania na długość włosy powinny mieć 10 cm, odradza tez jakiekolwiek spinki i opaski. To młody chłopak, trafiłam do niego tuż przed porodem i doradził mi odnośnie szmaponów - włosy mam nawet lepsze niż przed ciążą a ogólnie mam dobre. No i ufam mu zupełnie odnośnie strzyżenia i farby. Młodą Klientkę przyciął gratis.

guten morgen
Kuchnia juz prawie przemeblowana i troche mało miejsca do zabawy, ale trudno:dry:
Dziś w przedszkolu wisiało ogłoszenie o zajęciach tanecznych i tak zastanawiam się czy zapisać Emilkę. Zawsze chciałam żeby tańczyła tylko nie wiem jak sobie poradzi z językiem:sorry:
No to tyle, bo Asior zawisł na mojej nodze:wściekła/y:

Hejka!!
My dzisiaj z rana zaliczyliśmy lekarza :dry: Tymkowi z nosa leci, jeszcze zaczął krzypieć :-( a na dodatek rozciął sobie gdzieś ostatnio kolano i w niedzielę zauważyłam, że całe spuchnięte i ropa się zebrała. Czyściłam Mu to wodą utlenioną, ale nic nie pomagało, no i wystraszyłam się, że coś ma tam wbitego. Także gardło czerwone, z kichawki się leje, a kolano do czyszczenia na razie w domu. I w aptece zostało 72 zł :dry: Trudno... we wtorek do kontroli. A tak to nic ciekawego. Ciągła gonitwa ostatnio... Ale dzisiaj siedzę na dupce i nigdzie się nie ruszam :-p Wczoraj jak zasnęliśmy z Tymkiem po 15, to obudziliśmy się po 18 :-) ale byłam taka słaba, a jeszcze ciśnienie 110/70, a puls 112.
Poczytam co u Was...

Mrsmoon - chyba tylko na tym polu jakoś ogarniam... :sorry2::zawstydzona/y: Zresztą nikt tego za mnie nie zrobi - ale jutro w kolejkę do ortopedy - mają nas przyjąć w zamian za akcję sprzed 2 tyg. - idzie Tata, a co !:tak:
Dubeltówka86 - językiem się nie tańczy :-p
A co do uporządkowania to klienta zadzwoniła coby spotkanie przesunąć - dwie córki, każdą "obsługuje" jedna babcia, no i któraś musi iść do lekarza no i awaria.... Niektórym to się powodzi... :tak:
Asinak85 - zdrówka dla Tymka :happy2:

moon na razie z wózkiem nic. Na pewno zostawiamy x-landera na zimę, bo na śniegu cosatto nie da rady. Myślałam o wózku podwójnym, ale one są bardzo ciężkie, nie dałabym rady tego pchać. Zaczepiłam ostatnio babkę na mieście która taki miała i dała mi się karnąć:) A mówiła, że to jeden z lżejszych, ja nie mogłam na krawężnik wjechać... Będzie więc gondola dla malucha w x-landerze a Marysia na nóżkach, albo dokupię ten podnóżek dla dziecka. Jak dziecko wyrośnie z gondoli to sprzedaję i wtedy zobaczymy, może mi nutria odsprzeda podwójnego maclarena;-)

Trasiu a ja jestem zdecydowana na podwójny i zdecydowałam się na taki: WÓZEK KEES TWIN K2+WYSYŁKA GRATIS -SKLEP SMILE (2643516801) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Przeważył ten fakt, że sama nie dam rady z dwoma wózkami :-p a wiem jak 3 latka nagle wyskoczy, że ją nóżki bolą, to podpórka nie wystarczy. A Tymek ładnie siedzi w wózku na spacerze, także ja na pewno kupię podwójny. Tylko, że przed samy porodem albo nawet po.

reklama
ahoj ;)

my zasmarkani, beni z nianią szaleje, ja pracuje i z nerwami na bakier..

nie jestem dobra przełozona bo mam ochote wziasc kolesia za fraki i tłuc o sciane tak długo az bedzie czerwona :wściekła/y::wściekła/y: to tylko potwierdza moje podejrzenia ze taki dziadek do sklepu internetowego sie zupelnie nie nadaje :no::wściekła/y: die die bitch !! :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry