reklama

Czerwiec 2011

ironia no ja na cienie niechętna, mam coś w tym rodzaju tylko mniejsza ilość i kupione juz kilka lat temu, ulubione kolory powybierane, ale reszta jeszcze jest, teraz praktycznie rzadko używam

andariel oby dzieciaki długo nie szalały i dały odpocząć, Mati już spi i ja tez bym sie kładła, ale czekam na aukcje allegro...

forever uuuu to kiepsko, znowu bedziesz miała problem z opieka nad Młodą czy cos dało sie juz znaleść?

miłego wieczoru :-)

reklama
Hejka!!
Witam na wieczór. Znowu zabiegana :-p Miałam dzisiaj wizytę u lekarza. Najprawdopodobniej córka, ale potwierdzenie w poniedziałek, bo mam usg 4D, więc jak na razie się nie nastawiam...

Leo dopiero padł - oczywiście na sofie w dużym pokoju, u siebie za nic nie chciał; wybudził tylko Ninkowatą, której się włączyło "pić mi się chce", więc sobie jeszcze wycieczki do kuchni urządzała... teraz tylko przerzucić trzeba Panicza do jego łóżeczka i... nura do wyrka dam!
no, asinka, kilka dni niepewności jeszcze:)

Witam MamaM!!
U Nas pobudka o 6.30, bo mój "kochany" mąż zapomniał kluczy po nocce i o 6.30 (:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:) obudził mnie, Tymka, a Tymek już nie chciał zasnąć. Także kiepsko :wściekła/y::wściekła/y: Chyba dzisiaj obiadu nie dostanie...

Ostatnia edycja:
asinka hej :-)
współczuje pobudki, jutro odeśpicie
ja mam codziennie takie pobudki, a nawet wczesniejsze...
ciekawa jestem jak Mati bedzie sie budził i wogóle funkcjonował po zmianie czasu :confused2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry