traschka
Mama Marysi
forever masz bardzo dużo racji w temacie umiejetości prowadzenia w zimie tylko... ty mieszkasz w Warszawie a ja w Bielsku
) Tu na letnich oponach po prostu nie ruszysz pod stromą górę, jest to fizycznie niemozliwe. W centrum, gdzie mieszkam, są bardzo strome jednokierunkowe pod które trzeba w zimie wziąć porządny rozpęd żeby dojechać za jednym zamachem, inaczej klęska. Chyba, że wszystko jest pięknie odsnieżone;-)
Doris no co ty... nie trzymaj nas w takiej niepewności, zrób test!
andariel widocznie Marysia za delikatna na takie butki, bo ledwo odrywała nogi od ziemi
komicznie wyglądała w tych butkach
)
Ale Ninka jest super dziewczyna! I w ogóle jak fajnie móc się dogadać w ten sposób z dzieckiem. Mnie Marysia bardzo zaskakuje, choć wiadomo że to zupełnie inny poziom.
Doris no co ty... nie trzymaj nas w takiej niepewności, zrób test!
andariel widocznie Marysia za delikatna na takie butki, bo ledwo odrywała nogi od ziemi
komicznie wyglądała w tych butkachAle Ninka jest super dziewczyna! I w ogóle jak fajnie móc się dogadać w ten sposób z dzieckiem. Mnie Marysia bardzo zaskakuje, choć wiadomo że to zupełnie inny poziom.
Potem na sam widok tej ulicy przez wiele lat cierpła mi skóra....

więc teściowie nie będą widzieli Emi 4dni (ale jestem wredna hihi), M miał dzisiaj rano z nimi rozmawiać na temat noszenia na rękach i usypiania, zobaczymy dzisiaj co bedzie... Chcę zrobić tak, żeby Emi była 2dni w tyg u moeje babci - ale muszę pogadać z siostrą, czy bedzie przyjeżdżać (dzieki kochane za wsparcie:-))