reklama

Czerwiec 2011

Hejka!!
My dzisiaj od rana na zakupach. Dopiero niedawno siadłam na dupce... Muszę iść do lekarza z Tymkiem na kontrole, ale lekarz do 17, więc nie ma pośpiechu, tym bardziej, że teraz pełno ludzi będzie. Zjedliśmy właśnie z Tymkiem obiad - warzywa na patelnie z filetem... Mniam :-) Pogoda dzisiaj piękna :-)
Co do herbat, to Tymek pije słabe herbaty z cytryną i miodem i bardzo często owocowe. Kawę Inkę już pił i kakao też.
Andariel zazdroszczę sernika, bo bardzo lubię. A ja się objadam szarlotką i Tymek też :-)
Trasia jak co to wpadaj na szarlotkę :-) Sz.ma 2 zmianę, więc będziemy miały spokój, a Tymek już nie zaraża.

reklama
heja !!!

trasia - ja daje mlodemu zwykla juz herbate ale nie mocną i kawe anatol :) w zlobku tez taka pijają z mlekiem

w poniedziałek ide na pierwsza konkretną rozmowe kwalifikacyjna do czeskiej firmy :):-D:-D dwie juz olałam bo firmy były niepowazne i niestety ale ja sie na siedzzenie przy tel i jezdzenie po klientach nie pisze :no: przynajmniej poki mam jeszcze wybor i nie jestem przycisnieta sytuacją.:sorry:

trasiu możesz podać Marysi zbożówkę (lepszy Anatol od Inki, bo Inka coś tam dodatkowo ma), wg 5p to sobie możesz otworzyć torebkę i wrzucić kawkę na wrzatek, dodać ciut imbiru i cynamonu, dosłodzić miodem; przy Nince tak robiłam z uwagi na jej skórę, a że Leo gładki jak alabaster, to juzoboje dostają zwyczajnie zaparzaną; Ninka b. lubi zbożówkę, Leo tak sobie;
martadelko - spróbowałabym nie dać Leosiowi sernika gdy inni jedzą - armagedon to mało:-Dno i zawsze daję mniej cukru do sernika (jak i do wszystkich innych ciast, jakie piekę); ten sernik robiłam z cukrem brązowym, bo białego nawet nie mieliśmy, o czym nikt nie wiedział, bo nie używamy; i tym razem wiórki kokosowe dosypałam;
asinka - smacznego:tak:jak Tymek, zniknęła wysypka?

ironia - wow, ale prędka z Ciebie kobita! to super!

Asinka akurat Marcin zawiózł Marysię do mojej mamy, mała zostaje tam do jutra. I jak mysle, że mogłabym mieć całkowicie wolne popołudnie a musze iść do pracy to mną trzęsie... A Marcin ostaje w domu i tak mu tego obrzydliwie zazdroszczę:zawstydzona/y:

Ironia super! Trzymamy kciuki! A kawa anatol to taka jak inka?

andariel dzieki! Na jakim dziale kupujesz tą kawkę? Bo ja ostatnio szukałam inki i nie znalazłam...

trasiu - Anatol lepszy od Inki i składa się wyłącznie z cykorii i żyta (a na jakim dziale to mnie zabij, nie wiem - M. robi raz w tyg. większe zakupy); wydaje mi się, że tam gdzie kawy i herbaty, ale zapytam gdy wróci, ok? w Auchan kupuje;

Andariel - z rajtkami to tak, że u mnie po pierwsze dużo terakoty, okna balkonowe a nawet bez nich przez mury wieje w parterze masakrycznie :szok: Ja też się ubieram cieplej zimową porą w domu.
Martadelka - na zamorską przypadłość chora li tyko Ja - Zołza, Edi zdrowy, przynajmniej wczoraj tak było. Młoda dziękuję całkiem zacnie, pokasłuje czasem i chyba ma uczulenie na bazylię. :baffled: Co do fb ja jakoś nie mam potrzeby upubliczniania swojego życia i tyle.
Traschka - to macie szansę na romantyczny wieczór hallowenowy ;-) świnia na balkon i cała chata Wasza :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie...
Wpadłam na chwilę powiedzieć, że mój nastrój dalej do du....
z wiadomego powodu...
Andariel....ja przyklejalam Evrę ze 3 lata przed zajściem w ciążę julkową. Plastry naprawdę mi słuzyły i nie bylo problemu nigdy. A teraz nie wiem co się dzieje...
Trasia...Evra to jak pisalam wyżej plastry antykoncepcyjne. działają przezskórnie, nie mają negatywnego wpływy na wątrobę, żołądek jak dla mnie są (byly) do tej pory rewelacyjne. Jedyny minus to ten, że brudzą się od odzieży dlatego ja zawsze przyklejałam je w miejsach niewidocznych a nie na ramieniu.
A co do picia to ja daję Julii herbatkę ale najbardziej lubi Kubusie, sama woda tylko w nocy, bo w dzień jest bleeee
MamaM...a ja jednak bym już chętnie się z Tobą zamienila na to siedzenie w domu

Martadelka, Forever, Ironia, Asinka, Kati...witajcie

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry