Felkaa
Fanka BB :)
u mnie koszmar: głowa boli buuuuuu
lavrunia no wpadłaś kiedyś na chwilę i cisza... mam nadzieję, że teraz już będziesz z nami jak wcześniej

pisz, co u Ciebie/Was, jak dzieciaczki?
tusenfryd troszkę Cię pamietam, ale jakoś umkneła mi tak Skandynawia
to tam w tym wieku posyła się do przedszkola?
trasiu jak dobrze, że mogłaś się wyspać:-) co do spania przed 21 no to zmęczenie robi swoje, choć nie powiem, że oczami wyobraźni widziałam już świnię na balkonie
mamoM Mężulka masz już w domku, więc pewnie dlatego nie ma Cię na bb
ciszcie się sobą... we trójkę;-)
forever super, że Młoda zdrowotnie lepiej
a to wcześniej nie używałaś bazyli?

lavrunia no wpadłaś kiedyś na chwilę i cisza... mam nadzieję, że teraz już będziesz z nami jak wcześniej

pisz, co u Ciebie/Was, jak dzieciaczki?tusenfryd troszkę Cię pamietam, ale jakoś umkneła mi tak Skandynawia
to tam w tym wieku posyła się do przedszkola?trasiu jak dobrze, że mogłaś się wyspać:-) co do spania przed 21 no to zmęczenie robi swoje, choć nie powiem, że oczami wyobraźni widziałam już świnię na balkonie

mamoM Mężulka masz już w domku, więc pewnie dlatego nie ma Cię na bb
ciszcie się sobą... we trójkę;-)forever super, że Młoda zdrowotnie lepiej
a to wcześniej nie używałaś bazyli?
Chyba w Norwegii urlop macierzyński jest dłuższy niż w PL, bo ja od listopada do lutego siedziałam na mocno zaległym wypoczynkowym.
Jak jesteś na fb incognito to Twoi znajomi nie wiedzą, że to Ty - bez sensu - przydatne, bo coraz więcej przedsięwzięć jest reklamowanych tylko na fb.
Krysia spała niewiele, nie w humorze była, trochę podrzemała przytulona do mnie a ja siedziałam na ławce co wzbudziło życzliwe zainteresowanie nielicznych przechodniów - jedna pani z córeczką nawet zaproponowała przykrycie kocykiem leżącym na wózku. Ale ogólnie pogoda podła 
I duchota, duchota, duchota... Mi nie zależy, aby Młoda chodziła w krótkim rękawku tylko, żeby miała czym oddychać