Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Napisz koniecznie co u Was 
Motocyklem to jest dopiero hardkor... Wiem, że dziś Hallowen -no ale nie żartuj...
Co do balerinek musisz zerknąć jak z rozmiarówką tj. czy są w Ninkowej. Wyglądają porządnie. Dla Młodej 18/19 i mam nadzieję, że pływać nie będzie. Na stronie H&M wyczaiłam jeszcze body białe w granatowe paski z granatowa kokardą. Zakupiano muszę o większej ilości rajstopek pomyśleć, bo juz treaz i w domku i w żłobku pod spodnie trzeba zakładać.
no ja nie jestem na fb i nie zamierzam...Yes ! Yes ! Yes ! Jesteśmy w zdecydowanej mniejszości...no ja nie jestem na fb i nie zamierzam...
Jak usłyszałam w piekarni jak laska mówiła do kogoś przez telefon, że się spotkają na fb to mnie ręce opadły.... 
dzis nie bylismy bo z rana sie ogarnac nie mogłam ze wszystkim, a teraz odpusciłam co by mi dziecie nie zapadło w sen w trakcie bo u mnie potem problem z wnoszeniem a jak sie by wybudził to by koniec spania było
jedynie staram się sama piec, niż kupne dawać; kupne to sobie "w gościach" podjadają, wystarczy;

czekamy zatem z niecierpliwością na wszelkie newsy co u was!
nic wielkiego, ale miałam sztalugi i spędzałam przy nich bardzo duzo czasu. Moi rodzice twierdzą, że byłam idealnym dzieckiem, bo połowe dnia spędzałam w pokoju przy sztalugach albo kredkach ze słuchawkami na uszach słuchając muzyki
taki mały ar(ł)tyzm...
a Leo też je serniczek?
Emi pije bardzo 'cieńką' herbatkę owocową, próbowałam Holle i Rooibos, ale po poznaniu smaku owocowej Emi nie chce innej... No i jasne, że swojej produkcji jest lepsze niz kupne, moze źle to ujęłam - moze powinnam napisać, że ja z tych leniwych mam i mało piękę (czyt prawie nic)

bo my z M. oba uwielbiamy

ale Mati na razie tylko gorzką czekolade preferuje :-)