reklama

Czerwiec 2011

reklama
hej kobitki, jakaś aura dziś niesprzyjająca :P

forever
o kurcze, biedna Krysia :( ileż ona do tego żłobka pochodziła, ależ jej się zaczęły choróbska czepiać :( trzymajcie się!

momoM szkoda, że znowu męża nie będziesz miała na weekend, ale przynajmniej teraz trochę pobył :) a co do histerii itp, to my mamy dokładnie to samo i też mi mojego P czasem szkoda, bo czasem dosłownie pada, a mały nie odpuści... my próbowaliśmy na różne sposoby i wszystko zależy od dnia po prostu.. ja podobno byłam taka sama, miałam fazy na tatusia i mamusię i czasem nie dało się ze mną wytrzymać :] a przeszło mi kiedyś ;)

martadelka rozumiem, trzymam kciuki za psiapsiółkę, musi być dobrze! a Emi dziś gdzie? u teściów czy Twojej babci? no i jak ogólnie ten układ 3/2 się sprawdza?

młody padł, chociaż wstaliśmy dziś o 9!! normalnie nie wiem co się dzieje, chyba małemu służy to, że tatuś znów w Wawie na 3 dni ;) także raczę się kawką i życzę Wam miłego dnia!

Aestima hej :) fajnie, że nowa niania się sprawdz, oby tak dalej i oby została z Wami na dłużej!
moon jak tam zdrówko u Was?
Saffi a Ty gdzie znikasz?

ehhh... ale pustki, Doris w pracy pewnie, andariel jakoś do nas nie wraca, tusen chyba urlop już skończyła, Silva i Zołzik, larvunia też dawno nie zaglądały... ciekawe co tam u Misi, Anapi i wielu wielu innych.. mogłybyście maupki napisać chociaż kilka słów co tam u maluchów Waszych ;-)

hej dziewczyny
dzis dopiero znalazlam chwile zeby tu zaglądnąćbo maly spi a ja dzis popoludnie mam wolne, tzn o 17 zaczynam kus 10 tygodniowy dla nauczycieli a ze za darmo to korzystam
w szkole jest super chociaz dzieciaki daja niezle w kosc, a teraz stresa mam bo hospitacje sa i czekam na ten sadny dzien...

kasiawilde pytalas co tam u maluchow
norbert jest cudny, juz tak i wasze szkraby tyle rozumie, cos tam probuje po swojemu powtarzac, lepiej spi w nocy, nanie lubi i generalnie uspokoil sie bardzo
pochwale sie tez dominisia, do tej pory to byla takamoja mala dziewczynka a wiecie jak mnie zagiel ostatnio, prawie sie oplakalam....dostala na zakonczenie roku sksizke do nauki czytania metoda sylabowa i cos od czasu do czasu podczytywala a tu przed wczoraj klade sie z nia spac a ona ze bedzie mi czytala i wyciaga ksiazke z biblioteki i mi ja czyta.....mnie zatkalalo i plakac mi sie zachcialo ze to juz taka uczennica sie robi

trasia ja tez mam troche odlozonych ubranek po norbercie i chetnie ci je oddam bo leza, nie moge sie zebrac do sprzedania a jak tobie potrzebne chetnie ci oddam kochana za dobra mysl o mnie:). daj tylko znac a wysle

forever buziaki dla krysiulki

aestima martadelka piekne kuchnie macie
dzis mam melancholijny nastroj, leb przestal mnie bolec dopiero po 3 ibupromach

pozdrawam was wszytskie i sciskam

u nas totalna masakra. Dziś 3 godziny niewyobrażalnej histerii. NIgdy nie wiedziałam mojego dziecka w takim stanie. Ani jeść, ani spać, totalnie wszystko na NIE. Zasnęła dopiero teraz, zawsze śpi od 12. A ja zaraz zaczynam lekcję, w domu totalny syf jak po huraganie i nie mam siły sie ruszyć żeby cokolwiek ogarnąć.

Hejka!!
Dzisiaj znowu pobudka o 9 :-) Pięknie coś śpi ostatnio, aż Sz. jest w szoku, ale ciiiiiiiiiiiiiiii, żeby nie zapeszyć ;-):-D No właśnie przez dzień przestawiłam Go, żeby tylko raz i teraz śpi po obiedzie, czyli od 13 do 15 czasami 16. Moje dziecko kocha spać, ale czasami widzę, że brakuje Mu tej drugiej drzemki. A tak to Tymek wesolutki, bawi się ładnie sam, nie raz przyniesie coś mi do pooglądania, ale najczęściej na tapecie są samochody :-D biega, krzyczy i chuligani :-D Ostatnio tak chuliganił na imprezie u szwagierki, że usłyszałam, że Tymek to rasowy blokers :-D:rofl2: hahaha
A moje lekarstwa, to Dopegyt x2 (na nadciśnienie), Duphaston x2 (na podtrzymanie), żelazo i cerutin. A i tak to była ta najtańsza apteka :no:
Trasia jak chcesz to mogę Ci pożyczyć ubranka na 56-62, bo ja będę miała pożyczone od koleżanki, ale trochę mam swoich po Tymku :-)
Forever biedna Krysia :-( dużo zdrówka dla Niej!!
Ironia gratki nowej pracy, bo jeszcze nie pogratulowałam :zawstydzona/y:

Hej, Asinka85 - ja Duphaston też brałam ale wydaje mi się, że w I trymestrze.
Młoda jakby lepiej - temperatura nie taka masakryczna jak wczoraj o tej porze, bawi się tylko za bardzo jeść nie chce. Jutro kontrola czy dać antybiotyk. Rozmawiałam z Mrsmoon - dwa dni siedziała w domu, Maja już ok.
Gdyby nie moja Mama no i perspektywa chorej Młodej przez cały weekend byłoby ok.

Trasia, nie mogę jakie nasze dzieci podobne:szok: U nas ostatnio histeria, klasyczny bunt dwulatka. Moja koleżanka powiedziała kiedyś "myślałam, że bunt dwulatka to wymysł nawiedzonych psychologów. Lila udowodniła jak bardzo się myliłam":-D

rany, mam dość. Aestima a miałam pytać jak Miesio:-D najgorsze jest to, że to nawet nie wyglada na zęby tylko na zwykłą histerię. Sama nie wiem skąd znalazłam w sobie dziś tyle cierpliwości. Wkurzyłam się dopiero po 3 godzinach i krzyknęłam żeby się wreszcie położyła - jak na złość wtedy własnie się położyła i zasnęła... i bądź tu człowieku dobry:baffled:

forever zdrówka dla Krysi!

dziewczyny dziękuję za propozycje ubrankowe, ale teraz na pewno mi juz wystarczy:)

reklama
To super Trasiu :-) Ja jeszcze nawet nie zaczęłam kompletować... Czeka mnie remont i dopiero po zacznę. Współczuję histerii, u Nas też dzisiaj kiepsko, bo musiałam obudzić Tymka. Zasnął o 13, a budziłam Go 16.30 :szok::szok: bo pewnie spał by dalej... A teraz łazi i wyje, musiałam Go smoczkiem zatkać, bo nic nie pomagało :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry