reklama

Czerwiec 2011

reklama
Wy mało rozumne babki - pisałam przecież: bez żadnych złośliwości, no tak ale przecież andariel nie mogłaby sobie darować komentarza:rolleyes2:
ironia to Ci daruje, parówek nigdy...:dry::laugh2:

Forever, mamy obecnie nakład 100 szt., sprzedanych już 6, od wczorajszego wieczora:-) Kosztuje 24 zł + wysyłka 7,50 list polecony ekonom. Nie wiem czy to majątek, ale na końcu jest gra, parę stron zawiera kolor, co podrożyło druk i jest to przede wszystkim merytorycznie myślę dobre ( choć korektor przepuścił parę literówek:wściekła/y:) no i wartość estetyczną ma ( artysta- plastyk wykonał rysunki). 4 osoby nad nią ciężko pracowały i cena musi być taka a nie inna. Tworząc tą książkę chcieliśmy aby powstało coś co sami chcielibyśmy dzieciom swoim kupić, bo te książki do uzupełniania są fatalne moim zdaniem.

Oglądam ją już 150 raz, przepraszam, ale o niczym innym nie mogę myśleć, pisać, mówić- dzika satysfakcja!:tak::-)

ps. przed chwilą dostałam tel. z krainy słodkości- chcą kupić któres ze zdjęc lizakowych, do tego zlecić mi plakat, na którym mam opcję umieścić też do siebie namiary i będą to wywieszać w 400 przedszkolach:))))) Także dla mnie to reklama niezła! Mam złoty dzień dzisiaj!

Ostatnia edycja:
No no Aestima - same sukcesy:) gratki gratki!

MamoM - kciuki oczywiście!

A ja się biorę za poszukiwania wózka, używaną gondolkę potrzebuję... napiszę na handlowym wątku...

Silva, jak to mówią " coś się kręci":-) Póki co tylko na polu zawodowym, bo finansowo jesteśmy ostatnio w czarnej d. a zdrowotnie też średniawo. Będą mi oznaczać jakieś przeciwciała i dzisiaj moja P. doktor sama zadzwoniła do przychodni reumatologicznej i umówiła pilny termin, więc obawiam się, że wyniki które rano odczytała mogą nie być ciekawe. Oby moje obawy okazały się bezpodstawne...
Dlatego też poproszę o magiczne kciuki i za moich bliskich też, bo wszyscy mamy ostatnio niepokojące zdrowotnie historie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry