reklama

Czerwiec 2011

reklama
Dziewczyny, muszę się podzielić szczęściem... trzymam w rękach naszą ( napisaną a raczej zrobioną z 3 innymi osobami) książkę i ronię łzy wzruszenia!:tak::-)
Postaram się jak najszybciej uruchomić profil na fb i będę prosiła o udostępnianie i polubienie jeśli Wam się choc trochę spodoba nasza idea, nasz pomysł. Zadaniom z tradycyjnej szkoły mówimy wielkie nie! Stawiamy zarzut- zabijanie naturalnej spontaniczności i kreatywności w dzieciach:-D

Na razie tylko tyle- nic inngo nie napiszę, taka jestem dzisiaj podekscytowana!

Hejka!
Ja się tylko witam :-) Ninka dzisiaj jęcząca, Tymek cały dzień bez pieluchy. No i o smoczku pięknie zapomniał :-D zasypianie już bez problemowe.
Doris kciuki za Dzieciaki &&&&

Doris :- ) - przeżycia masz.... Fizyka na maturze.... koszsz.... marr...
Madzioolka - faktycznie na hardkora działacie - nam wyszło ok. 5 tys. za 2 osoby + Młoda - łóżeczko z perspektywą 10 Euro/doba :szok: w końcu było gratis.
Traschka - Młoda dziś z godzinę latała bez pieluchy - nie współpracowała w temacie założenia i kolacji niestety też :baffled: Efektów nocnikowych wietrzenia brak aczkolwiek znajdywałam tu i tam mokre plamy niewiadomego pochodzenia....
Martadelka - to wolna chata była ;-):-p
Aestima - a gdzie można dostać to cudo które Cię na złą drogę sprowadza .... ?
U nas prawa serii cd - coś mi auto pisze i pokazuje nieciekawe rzeczy - objaw według instrukcji obsługi nieciekawy no i po raz kolejny mi się zbiesił program pocztowy.... :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Forever, ksiażkę??? U nas można zakupić, mamy 100 szt. na dzień dzisiejszy. 4 sprzedane:)))
To jest dla dzieci wczesnopodstawówkowych, choć i starsze i nieco młodsze znajdą tam coś dla siebie:)

heeej
dziś w końcu moja Emi wraca do domku:zawstydzona/y::-):-):-):-):-)

Aestima
gratulacje! koniecznie muszę TO zobaczyć - tylko ja nie jestem na fb:confused:
asinka no brawa dla Tymka!!! za pieluche a raczej jej brak i smoczka:tak: Ninka będzie miała już za parę dni
2 m-ce:shocked2::-)
forever co z tego, że chata wolna jak czas gonił...

Martadelko, dodałam na nasze wytwory, ale proszę:
P12202291.jpgZobacz załącznik 557135Zobacz załącznik 557136

Załączniki

• P12202291.jpg
    P12202291.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 44
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry