Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Hej!
Ironia Maja właśnie po tym chłopcu ma traumę. Też mam nadzieję że z czasem Jej minie ale szkoda mi Jej bo Ona bardzo lubiła kontakt z dziećmi
Forever jak byliśmy rok temu w zamojskim zoo to chodziliśmy coś koło 3h. Wczoraj byliśmy coś koło 2h bo już wiedzieliśmy co i gdzie się mieści. Część klatek tylko minęliśmy bo Mai nie interesowały bażanty itp jakoś szczególnie, wszystko było kurką a ile można kury oglądać
ale wszystkie kopytne zwierzaki i lwy+tygrys były oglądane baaardzo długo więc bylans wychodzi po równo 
Ironia Maja właśnie po tym chłopcu ma traumę. Też mam nadzieję że z czasem Jej minie ale szkoda mi Jej bo Ona bardzo lubiła kontakt z dziećmi
Forever jak byliśmy rok temu w zamojskim zoo to chodziliśmy coś koło 3h. Wczoraj byliśmy coś koło 2h bo już wiedzieliśmy co i gdzie się mieści. Część klatek tylko minęliśmy bo Mai nie interesowały bażanty itp jakoś szczególnie, wszystko było kurką a ile można kury oglądać
ale wszystkie kopytne zwierzaki i lwy+tygrys były oglądane baaardzo długo więc bylans wychodzi po równo 
jak wekend???
przecież zanim znajomość się rozwinie i dojdzie np.do domowych odwiedzin, jest filtr w postaci rozmów, który pokazuje czy to ktoś mniej więcej naszego pokroju czy też nie.
:-) zdolna bestyjka, sama się odpychała i po kawałeczku jechała do produ! wczoraj za to dostały
Chcę mieć spokój i już. Tak samo sama innym nalotów nie robię. Ale to ci sąsiedzi ? A co z tą hulajnogą w końcu bo nie czaję ostatniego zdania.... 
Przyłączam się do pytania Martadelki, jakoś przeprowadzka Wam nie posłużyła..... :-(