• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

hej

mnie gardło nawala ale wczoraj pierwszy dzien bez mdlosci....moze powoli bedzie lepiej. chyba sie dzis wybiore na jakies zakupy bo nie mam w czym chodzic a niestety/stety powiekszam sie:baffled:

madziolka ciesz sie wyjazdem, nie kazdego stac na takie wojaze. zobaczysz bedzie superrrrrr!!!!!!

andariel mam nadzieje z z mezem to przejsciowe

martadelka ale ci sie egzemplarz trafil w postaci kolezanki. moja szwagierka pod ten typ podchodzi bleeee

reklama
Witam!
Intensywne dni za mną :-) dzisiaj siedzę na dup.ce. Zaliczyłam wczoraj diabetologa i oficjalnie dostałam zaświadczenie, że jestem zdrowa i najprawdopodobniej w późniejszym wieku też nie będę miała xukrzycy... Jupi!! Ale czeka mnie jeszcze dentysta (:sad:), ginekolog i dermatolog. Część przed wyjazdem, a część po.
Moon udanych wczasów :-)
Madzioolka dla Ciebie też. Na pewno wypoczniesz, również psychicznie :tak:
Aha, Ninia pierwszy raz wczoraj śmiała się na głos :-) coś pięknego!!

Witajcie
Julia śpi od 11, wstaje ostatnio przed 7. a ja leniu****e dziś przed pracą. :-D
Czytam co u Was ale wpisów ostatnio mało....
Jeśli chodzi o plac zabaw to Julia chodzi chętnie ale już z dziećmi bawi się mniej chętnie i do dzieci jakoś nie ciągnie. Zrobiła się wstydliwa strasznie i strasznie boi się psów pomimo tego, że nigdy żaden piesek jej nie wystraszył.
Może to taki okres, że niektóre dzieci się boją i wstydzą.
Od września zamierzam dać Julię do żłobka - sprawdzałam dziś miejsce - jest 51 na liście więc pewno jak większość dzieci odejdzie do przedszkola to Julia się załapie.
Zobaczymy jak to będzie, bo w tej chwili czarno to widzę.
Buziaki dla Wszystkich!

Andariel - oj niefajnie..... :-( Nie masz nic przeciwko delegacji M. a z drugiej strony jak wyjeżdzą na dłużej to Ci dezorganizuje życie domowe. Marazm... Chyba też zaczynam go odczuwać. W sobotę wrócił do mnie mój motocykl odpicowany na błysk po 2 latach stania - tylko jeździć tylko, że ja nie jestem przekonana czy pamiętam jak to się robi a o wbijaniu się w upał w strój nie wspomnę.... Jak robiłam prawko miałam b. krótkie włosy a teraz trochę za ramiona - do kasku jak "znalazł". Więc zostaną albo weekendowe wieczory jak Młoda będzie u Babci - nigdy nie jeździłam w nocy :zawstydzona/y: - albo poczekać do wakacji. A propos - rowerek a la Harley ? :szok: Może jakąś fotę strzelisz ?
Dzięki, Młoda ok ale jak przychodzi moja Mama małpiego rozumu dostaje.... Rano wyciągnęła z torby biszkopty i zaczęła wsuwać zamiast śniadania... Uciekłam.
Nie mam nic do Almodovara ale wydaje mi się, że ten film na którym byliśmy jakoś poniżej jego poziomu był - trochę odjechany a nie koniecznie klimatyczny....
Martadelka - dokładnie tak - czasem - a nie zawsze :happy2: No jasne, że o dzieciach - ale ja jestem przeciwna śmieciowemu jedzeniu, słodkim soczkom, czekoladzie no i antyszczepieniowa - ten temat odpada - czyli trochę oryginał. :-p
Zaraz napiszę do Mrsmoon :-p
Madzioolka
- popieram Asinkę85 - reset konieczny :tak: Zapracowaliście - aby nie napisać zasłużyliście ;-) - nie lubię tego słowa - na to, coby Wam wyrzuty sumienia do głowy nie przyszły. Ja b. lubię wyjeżdżać - jedyny - ogromny minus, że przed a szczególnie po nie wiem jak się nazywam.....
Asinka85 - :-D
Doris : - ) - nie chcę Cię martwić żłobkowo ale kierowniczka mojego mówiła, że praktycznie nie ma wolnych miejsc w grupach dla 2-3 latków albowiem trzymają je dla maluchów z grup młodszych niestety, które kontynuują chodzenie.

Ostatnia edycja:
andariel hmmm może macie gorszy okres a każdy okres mija;-) co do okresu to ja jestem przed i mój M już to odczuwa:sorry2::-p ale to tak nawiasem mówiąc;-) co do hulajnogi to niestety na ten moment nas nie stać (auta ważniejsze) a dziadkowie, ciocie nie pytają się co kupić Emi tylko sami wybierają więc...
asinka gratuluje statusu 'zdrowa' na zaświadczeniu:tak::-) oj pewnie się wzruszyłaś jak Ninka się śmiała?:-)
marta to oby to już był koniec mdłości! to pozbyłaś się wszystkich ciuchów z poprzednich dwóch;-) ciąży?
Doris heeeej! pytałaś się o wakacje, niestety w tym roku nigdzie, jesteśmy bez auta, szykujemy się do kupna więc kolejna rata kredytu nam przyjdzie... Kiedy wyniki naboru do żłobka???
forever to Ty masz motocykl???:szok: wow!:tak:

trasiu hop hop!

Ostatnia edycja:
Cześć:)

Ja znowu na szybko. Szymek śpi, a ja muszę obiad ugotować, ale weny brak. A tak w ogóle to jestem zła, bo wychodzą mi żylaki! Z Szymkiem nic a nic nie miałam, no ale dużo leżałam, a teraz na ruch i obciążenia nie narzekam więc pewnie stąd te zmiany. Ech...

A propos hulajnogi - ciągle się zastanwiam czy jest zdrowa dla takiego malucha? Czy nie powoduje skoliozy itp. Bo mam obawy czy taki mały kręgosłup poradzi sobie z taką asymetryczną zabawką. Macie jakąś wiedzę na ten temat?

Sorrki, że tak bezosobowo piszę:)

buziaki

Silva Ty znowu na szybko:no::-p i jeszcze bezosobowo, tragedia:-D:-)
silva fakt nie ładnie z twej strony

martadelka pozbyłam sie wszystkiego jak juz wczesniej pisalam. mam tylko wozek, nosidelko i jedne spodnie ciazowe ale to na pozniej, nawet grzechotek sie pozbyłam:baffled:

kuilam sobie 3 bluzko-tuniki za grosze w komisie i dwie ary getrów...juz cos mam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry