mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
hej, hej
witam się i ja póki Mati spi bo u nas czas spedzany w wiekszosci poza domem w ogrodzie
pogoda na razie ok, choc juz sie chmurzy i moze jak i wczoraj popada
humor ok u mnie, mimo ze G. juz wyjechał, mój dół lekko mija, bardziej optymistycznie sie do wszystkiego nastawiam...
mam problem z Matim :-(- od jakiegos tygodnia kazdej nocy budzi sie z okropnym płaczem, krzykiem, wrzaskiem, nie daje sie uspokoić, przytulic, wziąśc na ręce a ja nie mam siły i nie radze sobie z emocjami - nie wiem jak mu pomóc czy to koszmary nocne czy czegośc sie tak strasznie wystraszył i w nocy odreagowuje? sama nie wiem
:-(
dziś wielka pobudka przed 2, wziełam go na rece to uciekł mi do salonu i po ciemku siedział na kanapie, gdy wziełam go do pokoju to z 20 minut lezał na dywaniku i płakał, ostatecznie jakos usnął w łóżeczku, o 4 meeeeeega wrzask i to samo ucieczka do salonu, udało mi sie go uspokoić i spał ze mna do 7
ale nie wytrzymam tak kazdej nocy :-
-(
tak mi go szkoda, ale sama nie wiem co mu jest...
sorry ze tylko o sobie
wybaczycie?
witam się i ja póki Mati spi bo u nas czas spedzany w wiekszosci poza domem w ogrodzie
pogoda na razie ok, choc juz sie chmurzy i moze jak i wczoraj popada
humor ok u mnie, mimo ze G. juz wyjechał, mój dół lekko mija, bardziej optymistycznie sie do wszystkiego nastawiam...
mam problem z Matim :-(- od jakiegos tygodnia kazdej nocy budzi sie z okropnym płaczem, krzykiem, wrzaskiem, nie daje sie uspokoić, przytulic, wziąśc na ręce a ja nie mam siły i nie radze sobie z emocjami - nie wiem jak mu pomóc czy to koszmary nocne czy czegośc sie tak strasznie wystraszył i w nocy odreagowuje? sama nie wiem
:-(dziś wielka pobudka przed 2, wziełam go na rece to uciekł mi do salonu i po ciemku siedział na kanapie, gdy wziełam go do pokoju to z 20 minut lezał na dywaniku i płakał, ostatecznie jakos usnął w łóżeczku, o 4 meeeeeega wrzask i to samo ucieczka do salonu, udało mi sie go uspokoić i spał ze mna do 7

ale nie wytrzymam tak kazdej nocy :-
tak mi go szkoda, ale sama nie wiem co mu jest...
sorry ze tylko o sobie
wybaczycie?
i ciesz sie tym wyjazdem!!!!!!!!!!!!!!!!! to nakaz
larwy żaby co jeszcze?