• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

Jeju, forever, to przegapiłam... Najlepszego zatem! Nieco więcej tzw.świętego spokoju, trochę okazji do poleniuchowania, fajnych ludzi na swej drodze:tak:
przyłączam się do życzeń!:tak::-)

ja przed okresem więc iskry lecą... oj nie lubię siebie takiej:no:
mamoM u mnie to samo (myśl o przeziębieniu Emi - panika), ale myślę, że jak dzieciaczki pójdą do przedszkola to katar (odpukać) pewnie już nie będzie chorobą tylko normą;-) to kiedy przywożą meble do ogrodu?

marta oj widzę że nadal rozmyślasz, ale ostatnie zdanie popieram! czasami rozwiązanie samo przychodzi

reklama
martadelka no meble chyba jednak zdąża dojechac, bo właśnie dzwoniłam i beda je pakowac wiec pewnie jutro lub w sobote beda :tak: :-)

Silva
fajnie ze wszystko porobione, u mnie tak samo i z pogodą :baffled: i z moimi pracami domowymi :-)
życze miłego nudzenia się :-p

Silva to już jest przegięcie - jak można o godz 9 mieć ugotowane, posprzątane i poprane??????????????:blink: o której Szymek wstał???
mamoM też masz już wszystko ogarnięte???

Hej!
Film super!! Poczułam się jakbym była na randce :-) z mężem :-P
Forever to i ja przyłączam się do życzeń :-)
Trasia oczywiście chodzi mi o spacer. Więc czekamy na piękną pogodę :-)
Silva zazdroszczę najbardziej tego porządku, bo u mnie krajobraz jak po bombie :-( muszę ruszyć swoje 4 litery i posprzątać. A obiad mam z wczoraj, więc w tej kwestii luz.
Martadelka to wybierz się do Nas na długi weekend, np.do Chorzowa albo w góry i się spotkamy :-)

Andariel - wiesz, jakiś kontakt M. z dziećmi w tygodniu się przyda i tzw. chwila dla siebie. :happy2: U Was wszystko podzielone na dwa a u mnie niewiele mi Tata Młodej pomaga choć wczoraj wielki dzień - doczekałam się pierwszych pieniędzy w gotówce na Młodą :-p
Silva - jak Ty to robisz..... ? :szok:
U mnie co dzień jakas akcja - dziś kolejne genialne pomysły Mamy Taty Młodej na wyprztykanie się ze wszystkiego co się da i przesranie życia.... :wściekła/y:
Wczoraj 3 lekarzy, dziś jeden. Ale ok w miarę.

Hehe, śpieszę z wyjaśnieniami:

- ugotowane wczoraj na 2 dni
- poprane przez pralkę przecież:)
- posprzątane - aaa to taka moja mała obsesja;)

A my skusiliśmy się na spacer i to 2h, nogi mi w tyłek wchodzą! Na szczęście Szymi już zasnął więc czas na relaks:)

asinka my teraz to raczej nigdzie nie pojedziemy bo raty auta to dla nas duże obciążenie, wakacje (Paryż) też nieaktualne:-(
Silva wow! masz pralkę??? niesamowite:-D
kati szkoda, że już z pracy nie masz jak pisać...

hej

w grocie solnej bylo super, nigdy wczesniej nie bylam, koniecznie muszęto powtorzyc. a na placu zabaw dzieciakami zajmowali sie animatorzy, bylo nawet fajnie ale bylo zimno...najgorsze bylo to,że w pewnym moemecie duza drewniana hustawka przewrocila sie na mała dziewczynkę, przyjechala karetka polcija, mam nadzieje,ze dziecku nic sie nie stalo, ale moemnt w ktorym zobaczyłam,że jakaś dziewczynka lezy pod tymi belami a nie moglam za cholere znależź dominiki byly najdluzszymi sekundami w zyciu....olatalam sie za norbertem jak glupia i mam dosc na dzis.

dzownila dyrektorka ode mnie ze szkoly i wpadla na to co ja juz wiedzialam,żebym poszla na zwolnienie przed zakonczeniem umowy i ze musze byc min 3 mce w ciązy to bede miala placone do kona ciazy bez praw do macierzynskiego, takze z umowy raczej nici i choć powiedzialam sobie,że trudno jakoś to musi przeciez być to jakos tak mi smutno....

reklama
Witam
Normalnie nie nadążam ... uff

marta - szkoda, że nie uda się z macierzyńskim :/

Nadal próbuję "walczyć" z problemami brzuszkowymi Adasia. Jest już dużo lepiej ale nadal go męczy... Asinka, traschka jakieś sugestie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry