marta - przykro mi ze nie uda sie z macierzynskim - ale wiesz jak jest raz gorzej raz lepiej wazne ze zdrowie jest..z reszta sobie poradzicie bo zawsze sobie radzicie :* i powoli mozesz zaczac myslec o czyms co chcialabys robic innego skoro tak cie dołuje ta praca.. zawsze są opcje :*
beni wykąpany i połozony, ja czekam na pizze
bo @ mnie nawiedziła i jestem zła na cały świat, M na koncercie muzyki powaznej (dobrze mu tak!
) i odpoczywam już
kaszlu jakby troche mniej
zaraz ide sie inhalować pulmicortem
a i z dupnych wiadomości właśnie dobiłam do 500 zł jesli chodzi o leki na kaszel

a miało byc tak pieknie 
beni wykąpany i połozony, ja czekam na pizze
bo @ mnie nawiedziła i jestem zła na cały świat, M na koncercie muzyki powaznej (dobrze mu tak!
) i odpoczywam już kaszlu jakby troche mniej
zaraz ide sie inhalować pulmicortem a i z dupnych wiadomości właśnie dobiłam do 500 zł jesli chodzi o leki na kaszel

a miało byc tak pieknie 
. Dzieci do lat 5 za darmo - koleżanka powiedziała, że to ma sens jak dziecko będzie umiało pływać - myślę, że do tego czasu Młoda się spokojnie nauczy 
W niedzielę z samego rana jedziemy do Płocka do zoo - mam nadzieję, że ściany deszczu nie będzie - i się pogościć, więc z odpoczynku a nawet wyspania się nici - wstawania o 4 mnie wykańcza. Dziś Dzień Rodziny w żłobku - raczej na ogródkowe atrakcje nie ma co liczyć...
ale ostatnio byłam zadowolona więc i tym razem może będzie ok