Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
jestem
pasemka odświeżone z lekką zmianą koloru plus skrócenie 3cm i od razu wyglądam jak człowiek 
lecę jeść zupę bo jeszcze nic dziś nie jadła ;/

lecę jeść zupę bo jeszcze nic dziś nie jadła ;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

U mnie by ten numer nie przeszedł - jeszcze bym awanturę zrobiła. U Młodej nam się skumulował zestaw lekarzowy - kontrolny - lekarz zawiadujący w poradni - chyba neurolog - usg jamy brzusznej, później z wynikiem do pediatry a następnie logopeda - chyba.... Napisałam chyba bo ja czasem nie ogarniam, który jest od czego bo wizyty mają podobny przebieg....
Lekarz zawiadujący wymyślił sobie grupę dla dzieci wiotkich jakim jest Krysia, ale zdecydowanie nie dla pracujących - bez komentarza bo tylko jedne się nasuwa - jedyna ewentualnie dopuszczalna godzina to 9 - ja przywoże, siedzi moja Mama - ma niedaleko - a później się jakoś tarabanią albo do żłobka albo do mnie. Nie wiem w każdym razie. 10 zajęć raz w tygodniu. 

I optymizmem
Fotka koniecznie jak pisały Dziewczyny. Jak przygotowania do wyjazdu. W poniedziałek Mrsmoon pisała - przepraszam zapomniałam wspomnieć 
- że pogoda taka sobie ale mam nadzieję, że śniegu tam nie ma...
Opady dotknęły tez Hiszpanię....
Nie przejmuj się, taka pogoda, już 3 kawy wciągnełam...
;-) Ja mam dwa lustra - jedno na 3/4, drugie na 1/2 ściany
I wogóle permanentny nieład. 

no ja się wzięłam za porządki, bo zrobił się coś więcej niż artystyczny nieład
:-) fajnie,że przesyłka dotarła - czyli będzie urodzinowy grill:-)
forever - ale masz hard-core z pracą w sobotę - PRZE-SRA-NE!
.