Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
jestem
pasemka odświeżone z lekką zmianą koloru plus skrócenie 3cm i od razu wyglądam jak człowiek 
lecę jeść zupę bo jeszcze nic dziś nie jadła ;/

lecę jeść zupę bo jeszcze nic dziś nie jadła ;/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

U mnie by ten numer nie przeszedł - jeszcze bym awanturę zrobiła. U Młodej nam się skumulował zestaw lekarzowy - kontrolny - lekarz zawiadujący w poradni - chyba neurolog - usg jamy brzusznej, później z wynikiem do pediatry a następnie logopeda - chyba.... Napisałam chyba bo ja czasem nie ogarniam, który jest od czego bo wizyty mają podobny przebieg....
Lekarz zawiadujący wymyślił sobie grupę dla dzieci wiotkich jakim jest Krysia, ale zdecydowanie nie dla pracujących - bez komentarza bo tylko jedne się nasuwa - jedyna ewentualnie dopuszczalna godzina to 9 - ja przywoże, siedzi moja Mama - ma niedaleko - a później się jakoś tarabanią albo do żłobka albo do mnie. Nie wiem w każdym razie. 10 zajęć raz w tygodniu. 

I optymizmem
Fotka koniecznie jak pisały Dziewczyny. Jak przygotowania do wyjazdu. W poniedziałek Mrsmoon pisała - przepraszam zapomniałam wspomnieć 
- że pogoda taka sobie ale mam nadzieję, że śniegu tam nie ma...
Opady dotknęły tez Hiszpanię....
Nie przejmuj się, taka pogoda, już 3 kawy wciągnełam...
;-) Ja mam dwa lustra - jedno na 3/4, drugie na 1/2 ściany
I wogóle permanentny nieład. 

no ja się wzięłam za porządki, bo zrobił się coś więcej niż artystyczny nieład
:-) fajnie,że przesyłka dotarła - czyli będzie urodzinowy grill:-)
forever - ale masz hard-core z pracą w sobotę - PRZE-SRA-NE!
.