Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ja jutro i w czwartek sama z Emi bo M jedzie nagrywać do studia. Emi wpadła wczoraj w histerie przed spaniem - nie chciała M, wołała, wręcz żądała mamy, płakała strasznie, darła się aż w końcu M nie wytrzymał i otworzył drzwi, buźkę miała całą spłakaną... Przez krótki okres było w miarę ok, M mógł ją uspać, choć też mnie wołała ale nie było takich akcji jak wczoraj, a teraz znowu wróciła maksymalna faza na mame i ja nawet położyć się nie mogę, 5-10min zabawy z M i koniec...
co do jedzenia to u nas mały postęp, Emi w końcu zjadła trochę twarożku z dżemem (Aestima:-)), w wekend rano piłyśmy razem kawkę hihi Emi Anatola z mlekiem świeżym plus zrobiłam jej pierwszy raz śniadanko na mleku świeżym z płatkami ryżowymi z odrobiną wiórków kokosowych i miodku - szału nie było, choć wolała pić samo mleko, ale płatków ryżowych trochę pojadła, inna konsystencja niż kaszka i owsianka więc wiadomo, że musi się przyzwyczaić
ale jestem zadowolona bo coś do przodu ruszyłyśmy, jakieś małe urozmaicenie:-)
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. 

nawet mi deszcz nie przeszkadza specjalnie.

też wchodzimy w 74 hehe