Silva
Mamusia Szymusia
Heja
pogoda cudna, jupiiiiii!
MamaM- powodzenia ze smokiem, najważniejsze to nie poddawać się, 3 dni i po strachu
Forever - między nami taka różnica, że ja nie pracuję więc zawsze chwilkę na lekturę znajdę
PS. Kiedy wyniki badań? I dlaczego robiłaś? I oczywiście mam nadzieję, że wiesz, że nawet jak wyjdą negatywnie to alergii nie można wykluczyć... o nietolerancji nie wspominając
Mamkadelka - :-) spokojnie ;-)
Moon - witaj w domu! I zdrówka dla narzeczonej
MamaM- powodzenia ze smokiem, najważniejsze to nie poddawać się, 3 dni i po strachu
Forever - między nami taka różnica, że ja nie pracuję więc zawsze chwilkę na lekturę znajdę
Mamkadelka - :-) spokojnie ;-)
Moon - witaj w domu! I zdrówka dla narzeczonej
Młoda dziś do mnie "mamuniu" powiedziała.... Nie wiem skąd zna takie słowa....
W sobotę robimy urodzinki Marysi u teściów w ogrodzie, ale jak tak dalej pójdzie do dotrze tam tylko Szymek, bo tylko on jest zdrowy jak na razie. Ja chora straszliwie, zajęte gardło, temperatura, kaszel rozrywający płuca. Marcin przeziębiony i zaczyna kaszleć, Marysia ma katar, też zaczyna kaszleć. I w nocy miała gorączkę, niech to szlag
kurujcie się kochani! najwyżej przełożycie urodzinki w następny wekend, da się?
widziałam domek - piękny!!! też takiego zapragnęłam dla Mai
bo sama nie jestem w stanie jeszcze książek czytać - do pracy jeżdżę autem, z metra zrezygnowałam, a co za tym idzie na książkę nie mam już czasu:-(
;-) moze ma skok ? 

my mamy impreze w niedziele bo jutro nie dalabym rady nic naszykowac
:-) Emi się nim ładnie bawi (ale nie sama - a takie miałam marzenie... głupia ja... choć tak sobie myślę, że przyjdzie czas kiedy Emi nie będzie mnie potrzebować m.in. do zabawy i też pewnie będę narzekać...)