• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

Heja:) pogoda cudna, jupiiiiii!

MamaM- powodzenia ze smokiem, najważniejsze to nie poddawać się, 3 dni i po strachu:)
Forever - między nami taka różnica, że ja nie pracuję więc zawsze chwilkę na lekturę znajdę:) PS. Kiedy wyniki badań? I dlaczego robiłaś? I oczywiście mam nadzieję, że wiesz, że nawet jak wyjdą negatywnie to alergii nie można wykluczyć... o nietolerancji nie wspominając;)
Mamkadelka - :-) spokojnie ;-)
Moon - witaj w domu! I zdrówka dla narzeczonej;)

reklama
Martadelka - jak dla mnie goń..... :tak:Młoda dziś do mnie "mamuniu" powiedziała.... Nie wiem skąd zna takie słowa....:blink:
Japaneczka - nigdy nie jest tak, że wszystkim wszystkie ale jak dla mnie głównie Wam termin powinien pasować - ja się trzymam takiej filozofii.
Silva - wyniki do 10 dni roboczych. Alergolog wymyślił, myślę, że Młoda powinna mieć też panel wziewny. Wiem, że nie ma 100 % pewności tylko uprawdapadabnia. W niedzielę Krysia miała czerwone policzki po wojażasz - z nietypowych rzeczy zjadła - bo chciała - troszke creme brulee w restauracji.

A my chorzy:( Kurka, jak zwykle przed imprezą:wściekła/y: W sobotę robimy urodzinki Marysi u teściów w ogrodzie, ale jak tak dalej pójdzie do dotrze tam tylko Szymek, bo tylko on jest zdrowy jak na razie. Ja chora straszliwie, zajęte gardło, temperatura, kaszel rozrywający płuca. Marcin przeziębiony i zaczyna kaszleć, Marysia ma katar, też zaczyna kaszleć. I w nocy miała gorączkę, niech to szlag:(

Silva weź mnie nie wnerwiaj z tym spokojem...;-) ja spokojna nie jestem wręcz odwrotnie! mamka wyprowadza mnie z równowagi!
trasiu oj to niedobrze... oby tylko Szymek nic nie załapał! moja Emi kaszel i katar, dopiero o 15 zasnęła - 2godz ją próbowałam usypiać, płacz, 2 zderzenia ze ścianą, rozcięta warga o stoliczek... ech... brak mi cierpliwości...:zawstydzona/y: kurujcie się kochani! najwyżej przełożycie urodzinki w następny wekend, da się?

Hej, zaraz lecę myć okna, Maja śpi, a ja dorywczo do lapka dosiadłam.
martadelko też bym się wkurzyła...co za ludzie:angry: widziałam domek - piękny!!! też takiego zapragnęłam dla Mai:zawstydzona/y: biedna Emi - Maja jak jest zmęczona, to też nie wie co ze soba zrobić i kończy się płaczem zazwyczaj
trasiu oj macie pecha z tymi chorobami - taka pogoda wstrętna...
Silva ja Cię chyba muszę nawiedzić po przepisy:-D bo sama nie jestem w stanie jeszcze książek czytać - do pracy jeżdżę autem, z metra zrezygnowałam, a co za tym idzie na książkę nie mam już czasu:-(
forever oj nieźle Krysię badasz, tak się zastanawiam - to standard jest czy prosisz o skierowania? Maja miała krew badaną jakoś z pół roku temu, teraz na bilansie ma dostać skierowanie na rutynowe usg jamy brzusznej i tyle, więc w porównaniu z Krysią badań malutko

MARTAFELKA - jak ty dziecko o ściane usypiasz? :szok:;-) moze ma skok ? :) jak ytam nowa fura? :D

trasia - zdrówka dla was ! ja juz powoli przestaje kaszlec albo to koniec bliski sama nie wiem :)

od rana łeb mnie boli, nie dostałam kurczakowego burrito i zepsuł mi sie humor :-D

zaraz ide nas pakowac bo jedziemy do babci - jutro urodzinki Benia obchodzimy

zdrzemłam sie 15 minut i wcale mi nie lepiej :(

widzieliscie ze jakas moderatorka zmarła w dzień mamy? osierociła 2 synków - to straszne ! :( :-(:-(:-( eh nie powinny sie dziac takie rzeczy :( ...i tak sobie pomyslalm ze kurcze dobrze ze mam was i ze normalnie tak sie juz tu z wami zżylam ze mi na was zalezy.... no i sie poryczałam :baffled:

forever - a beda i inne kolorki tylko czas musze miec :D tu bedzie wszystko Oryginalne meble designerskie i oświetlenie dla domu, stworzone przez najlepszych projektantów, Meble dziecięce DISNEY - 4interiors.net :)

mamamatieg0- no to macie gonienia nie zazdroszcze i te wydatki eh... my tez kupilismy ten naroznik w ikei za zwrot podatku a mialo isc na przeglad auta... hmm...teraz siedze i odrabiam straty:dry:

1000 lat dla dzisiejszych solenizantów !

martadelka nie da się przesunąć, bo impreza jest potrójna. Urodziny teścia i imieniny kuzyna. Marysia już ma zamówiony torcik, moja mama w przyszły weekend pracuje... no nic. Trzeba się kurować.
usypiania współczuję, u nas ostatnio lepiej. Marysia sama mówi kiedy jest śpiąca i zasypia szybciutko. Ale to się szybko zmienia, za tydzień może stwierdzić że wcale nie chce spać.

mrsmoon oj jak wam zazdroszczę wakacji! Tak marzę o odpoczynku w ciepłym kraju.
A usg jamy brzusznej to u was standard? W jakim celu się je robi?

Jakiś szok, dzieci spią razem od prawie dwóch godzin:szok: nie pamiętam kiedy ostatni raz spotkał mnie taki luksus...

hej laski

tak siedze na forum i czytam pierdoły.....

wczoraj dorwał mnie taki bol glowy ze myslalam ze umre, do tej pory mi czaszke rozsadza....juz mam dosyc tego chu......wego samopoczucia. zlapalam doła na maksa bo wszystko mi wychodzi byle jak i juz mam dosc wszystkiego, sidxze i wyje

nie wyswietla mi sie lista urodzin naszych dzieciakow i nie wiem kiedy ktore swietuje:no: my mamy impreze w niedziele bo jutro nie dalabym rady nic naszykowac

ironia mam podobne odcucia co ty kochana

trasiula kurujcie sie......

martafelka
moj kawaler ma w dalekim powazaniu spanie a jak bylam w domu na zwolnieniu spal po 3h

reklama
ironia każdy sposób dobry:-D udanych jutrzejszych ur Benia!!!!:tak:
trasiu zdróóóówka!!!
marta no ból głowy to nic ciekawego, wiem coś o tym... apap/paracetamol nie pomaga? ściskam na odległość w celu poprawienia nastroju!
moom po pierwsze dawaj fotki wakacyjne!:-) a w domku to ja sama jestem zakochana:sorry2::-) Emi się nim ładnie bawi (ale nie sama - a takie miałam marzenie... głupia ja... choć tak sobie myślę, że przyjdzie czas kiedy Emi nie będzie mnie potrzebować m.in. do zabawy i też pewnie będę narzekać...)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry