reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

uff spakowalam sie a glowa mi zaraz eksploduje...fakt wczoraj pracowalam 16 godzin z jedna przerwą poszlam spac o 1.30 ale cholera zeby az tak to odchorowywać ?:confused:

dzis za to przedzwonilam do klientow powiedzialam ze mam spotkanie i poszlam do domu sie przespać :-D:-D:-D

reklama
Witajcie!
Wpadłam życzyć
dużo zdrówka i wszystkiego najlepszego dla naszych dzisiejszych i wczorajszych jubilatów!!!!
To już dwa latka! Buziaki

Ostatnia edycja:
dziękujemy za miłe życzenia :-)
najlepsze życzonka dla Majki:-)

Wczoraj robilismy Mateuszowi urodzinki z grillem - na szczęście się wypogodziło po południu i sie udało, w piątek jedziemy na wycieczke z mojej pracy w okoloce Poznania a dziś sie dowiedziałam, że kuzyn Mateusza (co był wczoraj- 4 latka) ma ospę!!! no i co ja mam zrobić?
jechać czy nie
kasa wpłacona (nie mała) a właściwie pewności nie mam czy sie zaraził i kiedy ewentualnie by dostał wysypki...
paranoja

do tego szukam łóżka na allegro dla Mateusza i odpowiedniego materaca
co polecacie?
zastanawiam się nad lateksowym ewentualnie lateks- kokos?

kati ja tez bym jechala, a co do materacy lateksowy ponoc najlepszy tylko drogi, kokos lates chyba nie ma sensu, Maja ma z ikei sprezynowy i jest wygodny- wiem, bo sama czasem przysne;-) moze i po lozko warto do ikeu sie wybrac?

Hejka, no w końcu lato mamy:)

Miłego dnia dziewuszki!

Kati - spóźnione życzenia dla Mateusza, jakoś przeoczyłam, sorrki:) a co do materaca to ja też lateksowe polecam!

reklama
Kati jakbym chyba jechała, bo wcale nie jest powiedziane, że się Mati akurat tym razem zarazi. Co do materaca to ten pierwszy, noworodkowy, mieliśmy lateks z pianką i przejął go po Nince Leo, a w większym łóżeczku Ninka śpi na Ikeowym (znacznie tańszym).
Ale powiem Ci, że akurat tej nocy śniło mi się, że Nina ma ospę.

Ja dopiero wstałam! M.się zlitował i przejął rano tę bandę obesrańców naszych. No to pospałam...aż głupio tak do południa, jak za czasów panieńsko-bezdzietnych:-pchoć dnia szkoda, bo słońce na razie i ciepło.

Miłego dnia, Babeczki:tak:

Do góry