reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

Kati83 - niestety link bucikowy nie chodzi :-( a teraz dopiero zerknęłam na zdjęcie - tort Ci wyszedł pierwsza klasa :-p My będziemy mieli sernik z napisem.
Andariel - no tak...ja też wczoraj myślałam o Kasiwilde.... :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Ironia - wszystkiego naj dla Benia :-D
Ja właśnie usiadłam od rana.... :szok: Jeszcze tylko ciasteczka. No i rano sałatki :happy2: Jestem ..... jak koń po westernie.... :baffled: Tylko robota zawodowa....

O kurka, gapa ze mnie ostatnio:baffled:

STO LAT DLA NORBERTA
oraz
STO LAT DLA BENIA !

forever - ale sama piekłaś ciasteczka? Jestem pod wrażeniem jeśli tak.

Zgubiłam dziś parasolkę Ninki na festynie
:dry:ładna była, przezroczysta w żółte i jasnoróżowe grochy... Stylistyka imprez oferowanych "za darmo" przez miasto zdecydowanie nie moja - jak ochłap rzucony dla gawiedzi. Tu trzeba coś wcześniej wybrać i zaplanować jak się chce to ominąć. Trza przywyknąć:sorry2:

Do tego się wk*** nieco bo kilka pań z festynu wzięło Leosia za dziewczynkę - na któreś z kolei objaśnianie, że to chłopiec, usłyszałam: "a bo ma takie loczki jak dziewczynka" - co za argument. Normalnie powinnam mu imię zmienić na żeńskie, bo babom włosy dla chłopaka nie pasują. Stupid cows.

reklama
Hej

przede Wszystkim WIELKIE BUZIAKI DLA NASZYCH CZERWCOWYCH DZISIEJSZYCH JUBILATÓW!!!!

U nas przygotowania do jutrzejszych urodzinek Julii idą pełną parą. Aż się wierzyć nie chce, że to już dwa lata minęły jak przygotowywałam się do porannego wyjazdu do szpitala na CC.
Jutro impreza urodzinowa, goście przyjezdni będą już około 12.
Buziaki dla Wszystkich!!!!

Do góry