reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

dzień dooobry :-)

G. dziś wyjeżdża i znowu sami zostajemy, ale może te 10dni szybko minie

forever ale ogólnie impreza urodzinowa udana chyba cooo?

miłego dnia wszystkim :-)

reklama
uff jestem juz po imprezowaniu :)

wreszcie winko wytrzeźwiało - oj kac był przeogromny...cały dzien chodziłam w okularach :)

popołudniu przygotowałam suflet kurczakowy owoce i chrupki i przyszli sąsiedzi z dziećmi :) beni sie wybawił dzieci sie wyszalały wyskakały :) beni nam padł o 20 polozylismy go i posiedzielismy jeszcze do 21 :)

bardzo pozytywnie ale dosc juz tego swietowania, ciast wina :-D za duzo tego :)

z prezentów beni dostał:
rowerek biegowy
klocki duplo
samochodziki
piłke, rekawki do basenu basenik
zjeżdżalnie
ciezarowke ktora zostawilismy u babci bo za duza
mokre chusteczk i ichrupki od tesciowej
i 100 zł od chrzestnego ktory nie mogl sie zdecydowac na klocki duplo bo chcial koniecznie jakis model ktorego nie znalazł :-D:-D

Witam!
Już mam dość tej pogody :-( już nie wiem, który dzień z kolei pada. Jeszcze mi się dzieci pochorowały :-( Tymek katar i kaszel, a Ninka z mega katarem, a w piątek w nocy wyjazd na wczasy... Dzisiaj biegnie lmy do lekarza. Tymek już trochę lepiej, bo faszeruję Go Sinecodem i kaszel mniejszy, ale Ninka się strasznie męczy... Eh :crazy:
Ironia to Benio na pewno zadowolony :-) zabawek masa. Ja muszę się wszystkim gościom przypomnieć, że zbieramy na jedną konkretną zabawkę, więc pieniążki potrzebne...
Forever powiele pytanie MamyM: impreza ogólnie udana?
MamaM aż 10 dni? Oj, długo... Ale dacie radę :-) a Wy już też po imprezce?
Doris jak po imprezie?
A Madzioolka kiedy wraca?

ironia to aż takie imprezowanie było ze okulary ci były potrzebne??? :-D
oj to Benio sie ogłowił w prezenty
Mati na razie dostał od nas kosiarke P6020148.jpg
tory samochodowe, garaże i samochodziki wadera, oo takie:P5300103.jpg
a od chrzestnego wielkiego tira-transportowca :eek:

asinka
zdrówka dla was, zeby na wyjazd dzieciaki wyzdrowiały i zeby wypoczynek sie udał
a co do pogody to ja tez mam jej serdecznie dosyc, wczoraj u nas tak strasznie lało, a dzis przyszedł gościu do układania płytek na schodach i tarasie i oby nie padało bo nic z tego nie bedzie...

my imprezki teraz nie robilismy, choc w piątek tak na szybko mielismy grilla, a typowa impreza urodzinowa Matiego ma być 15 lub 16 czerwca - 3 okazje w jednym, ale zobaczymy jak to wyjdzie ostatecznie

Załączniki

• P5300103.jpg
    P5300103.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 52
  • P6020148.jpg
    P6020148.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
oj po weselu było ciezko :) michał nie pił bo prowadził wiec ja miałam dyspense :D a ze z fajnymi ludzikami siedzieismy to caly wieczor swietnie sie bawilismy i gadalismy o dzieciakach :)

Mamo MATIEGO, Asinka85 - nie wiem czy impreza udana, to chyba goście powinni oceniać :happy: A i przypomniałam sobie jeszcze, że nie lubię męża tej koleżanki, co zaminusowała.... No ale za rok niekoniecznie gość w dom tylko gdzieś na zewntrz, już nawet mam pomysł gdzie o ile mnie ceną nie dobiją.... :eek:
Ironia - a jakie Duplo ? Prezent od Teściowej b.praktyczny i uniwersalny ;-)
U nas poza Duplo i akcesoriami kuchennymi z rozpakowanych coś w stylu ciastoliny, namiot z tunelem - chyba Młodej zrobię masteczko z tego co ma w tym stylu,ale na działce - książeczki kilka, puzzle różniaste, kredki ołówkowe i kolorowanki, magnesiki, domek dla lalek, wielkie taczki do wożenia szyszek na działce.
mama MATIEGO - rozumiem, że Mati Ci pomaga w ogrodzie :-p
Andariel - foty jak się ogarnę - o żesz nie wiem kiedy..... :baffled:

reklama
hej
my już po wycieczce, było super pogoda dopisała jedynie w Poznaniu troszke popadało ale chwilkę i ogólnie ok. Mati był bardzo grzeczny :-) ludzie z pracy (wycieczki) zaskoczeni ze takie maluchy - Mati i koleżanka Milenka 1,5 roku grzeczne i wogóle nie było słychać, ze dzieci są na wycieczce.
No i do tego nie zsikał sie ani razu :-):-):-):-):-)
Raz tylko zrobił kupę pod bazyliką w Licheniu ;-) (spaliśmy w Licheniu)
No i przejeżdżaliśmy koło Izabelina i aż mi sie zlotu zachciało !!!!!:-)

Ale przedewszystkim zaległe ale szczere NAJLEPSZE ŻYCZENIA URODZINKOWE DLA
Norberta, Benia, Julci, Krysi i Matiego
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Do góry