kati83
Fanka BB :)
dziewczyny dziekuję
, nie chciałam sie jakoś chwalić mężem ale nie powiem odpowiada mi bardzo jego podejście :-)
Marta my też zebraliśmy kilka ziół m.in. krwawnik, babka lancelowata, skrzyp, i jeszcze kilka ale to M. bardziej zbierał, a resztę dokupię faktycznie w zielarskim moze :-)
Adariel zrobiłam pomidorową wg 5 przemian - mniam!!! :-):-):-)
Ironia ty tak nie pracuj bo jeszcze doła dostaniesz
Felkaa ja twojej koleżance też zazdroszczę ;-) choć teraz wolałabym nie być w ciąży i trochę podratować moje zdrowie...
no i widzisz co za zbieg okoliczności ;-) z tymi przyprawami oczywiście :-)
Martuś pokaż buty? ja też na obcasie niezbyt lubie, czasem chodze bo muszę ale tak faktycznie to nie powinnam ze wzgl. na kręgosłup
Forever tak udało mi sie ale co się naczekałam to moje... dobrze, ze Ty też pozałatwiałaś
Nie twierdzę, że ktoś jest złym ojcem/matką bo np. jak Ty outdoorowa, w tym konkretnym przepadku (mówię o Krzyśku) jego żona nie pracuje jest z dziećmi, a on jak wraca z pracy to zamiast zająć się trochę dziećmi to np. jedzie pojeździć na rowerze bo musi sie odprężyć. tak jest bardzo często a jak weekend wolny to on w góry z kumplami!!! długo tak mozna...
kończyć musze, bo Mati smęci...
, nie chciałam sie jakoś chwalić mężem ale nie powiem odpowiada mi bardzo jego podejście :-)Marta my też zebraliśmy kilka ziół m.in. krwawnik, babka lancelowata, skrzyp, i jeszcze kilka ale to M. bardziej zbierał, a resztę dokupię faktycznie w zielarskim moze :-)
Adariel zrobiłam pomidorową wg 5 przemian - mniam!!! :-):-):-)
Ironia ty tak nie pracuj bo jeszcze doła dostaniesz
Felkaa ja twojej koleżance też zazdroszczę ;-) choć teraz wolałabym nie być w ciąży i trochę podratować moje zdrowie...
no i widzisz co za zbieg okoliczności ;-) z tymi przyprawami oczywiście :-)
Martuś pokaż buty? ja też na obcasie niezbyt lubie, czasem chodze bo muszę ale tak faktycznie to nie powinnam ze wzgl. na kręgosłup
Forever tak udało mi sie ale co się naczekałam to moje... dobrze, ze Ty też pozałatwiałaś

Nie twierdzę, że ktoś jest złym ojcem/matką bo np. jak Ty outdoorowa, w tym konkretnym przepadku (mówię o Krzyśku) jego żona nie pracuje jest z dziećmi, a on jak wraca z pracy to zamiast zająć się trochę dziećmi to np. jedzie pojeździć na rowerze bo musi sie odprężyć. tak jest bardzo często a jak weekend wolny to on w góry z kumplami!!! długo tak mozna...
kończyć musze, bo Mati smęci...
Fajnie że przewalczyłaś nfzetowa służbę zdrowia.