Aestima
Fanka BB :)
Trasiu , u nas też tak jest, pisałam kiedyś. Od kostki pięty jakby skręcają na zewnątrz...
Mamy czujną pediatrę, wg niej ok, poszliśmy do fizjoterapeuty i powiedział, że do 3-4 r.ż naturalna, fizjolog. koślawość stóp. U Miesia spora ale nadal fizjologiczna- ma chodzić w sezonie b. dużo boso po trawie, piachu. buty z " poduszką" by się przydaly, ale na jesień nie mogę znaleźć ( na lato miał). Po domu kapcie befado a czasami ma się przebiec boso.
Mamy czujną pediatrę, wg niej ok, poszliśmy do fizjoterapeuty i powiedział, że do 3-4 r.ż naturalna, fizjolog. koślawość stóp. U Miesia spora ale nadal fizjologiczna- ma chodzić w sezonie b. dużo boso po trawie, piachu. buty z " poduszką" by się przydaly, ale na jesień nie mogę znaleźć ( na lato miał). Po domu kapcie befado a czasami ma się przebiec boso.
i znów na cito do lek. (całe szczęście, że ten "nasz" przyjmuje w tzw.piątek, świątek i niedzielę, bo wizja tutejszego SORu, gdzie należy odstać parę godz.tylko po to by dyżurny dał skierowanie na laryngologię do szpitala parę ulic dalej przyprawiała mnie o mdłości). No i jakiś stan zapalny ucha - krople z antybiotykiem do ucha, nurofen... mam teraz sporo chemii pod ręką, źle mi z tym jak cholera. Już myślę ile potem dzieciaki będą się z tego wszystkiego oczyszczać i jakim kosztem. A w czw.Ninki grupa do teatru idzie, ciekawe czy się moja panna będzie nadawała... Pikanterii sytuacje dodaje fakt, iż moje bolące gardło przerodziło się w ból krtani i już teraz nawet nie to, że chrypię jak po libacji - zaczynam przestawać wydawać jakiekolwiek dźwięki
do tego M.w tym tyg. będzie jeździł do pracy na 12, a wracał po 21 albo i później. Ekstra będzie. Sodoma i Gomora.
Zapalenie oskrzeli niestety "pachnie" antybiotykiem :-(Ale może rano M. Ci pomoże za to ? Młoda chodzi twardo, glut się cofnął, ale w nocy czasem ma napady kaszlu.
poleciła buty ze sztywną piętą - kupiłam na jesień i w takiż specjalnie do niej pojedziemy ;-)
A jak wczoraj nasi znajomi spytali, to odpowiedziałam im wręcz nieładnie
To chore, wiem... muszę się ogarnąć.