forever_young
Niemłoda mama Młodej
Andariel - szkoda, że nie dotarliście do CNK - mieliście zdecydowanie bliżej no i przez internet można bilety kupić żeby w kolejce nie stać. Mam nadzieję, że dotrzemy bo dzwoniła moja Mama, że Młoda zwymiotowała i obiad i ryż zamiast niego który sama zjadła. Mam nadzieję, że to nic poważnego.
A M. .... szkoda gadać. Zważywszy, że mieliście coś zaplanowane do zrobienia. Moim zdaniem zdecydowanie powinnaś się postawić, zacząć wychodzić sama, a w takiej sytuacji zapakować Dzieciaki do auta i pojechać załatwić co jest do załatwienia....
Kiśniesz w domu uzależniając się od M. :-(
Kati83 - a mnie zawsze nosi.
Poza tym uważam, że moją rolą jest też pokazywanie świata. Dzięki za namiar w Łodzi, może przy okazji zoo tamże w przyszłym roku.
A M. .... szkoda gadać. Zważywszy, że mieliście coś zaplanowane do zrobienia. Moim zdaniem zdecydowanie powinnaś się postawić, zacząć wychodzić sama, a w takiej sytuacji zapakować Dzieciaki do auta i pojechać załatwić co jest do załatwienia....
Kiśniesz w domu uzależniając się od M. :-(
Kati83 - a mnie zawsze nosi.
Poza tym uważam, że moją rolą jest też pokazywanie świata. Dzięki za namiar w Łodzi, może przy okazji zoo tamże w przyszłym roku.

- mimo, że ja nie siedzę akurat w tym temacie na co dzień tylko z czasami byłabym wstanie rozwiązań problem z łatwością bez materiałów, którzy oni mieli....
Kiedyś była akcja taka, że moja Mama była chora i nie mogłam zawieść do Niej Młodej a bardzo mi zależało aby wyjść w sobotę - co się nagadałam Tacie Młodej to moje,
całe przedstawienie grali aktorzy