andariel
mama super dwójki :]
forever jeśli zaprzestanę czasem "uprawiać monologi" to istnieje uzasadniona obawa, że przestaniemy w ogóle rozmawiać - a co się wtedy dzieje wszyscy wiedzą. W martwym związku tkwić nie potrafię. No i ktoś musi czasem pierwszy zacząć, zwł.że jesteśmy pod pewnymi względami okropnie podobni do siebie z M., aż przerażające. A ja mam bardziej "gadane". Ale jest już ok. Pewnie do następnego razu, kiedy to oboje będziemy coś trawić w tym samym czasie.
A kardiolog to Twój czy Krysi?
kati - czyżbyś dziś też trenowała z E.Ch.? Jak Ci minął pierwszy dzień pracy po długiej przerwie?
kupiłam dziś rano w lidlu pościel z Kubusiem Puchatkiem dla Ninki, bo akurat nasz wymiar. No i niedawno przymierzyłam stwierdzając, że jest bardzo fajna i że chcę drugą. Zadzwoniłam więc do mamy prosząc by mi załatwiła jeszcze 1 komplet wracając z pracy, a tymczasem w 2 lidlach odwiedzonych przez mamę już nawet plakietki dot.pościeli nie było. Szkoda mi. Za 39 zł bawełna to okazja, taniej w necie nie widziałam.
A kardiolog to Twój czy Krysi?
kati - czyżbyś dziś też trenowała z E.Ch.? Jak Ci minął pierwszy dzień pracy po długiej przerwie?
kupiłam dziś rano w lidlu pościel z Kubusiem Puchatkiem dla Ninki, bo akurat nasz wymiar. No i niedawno przymierzyłam stwierdzając, że jest bardzo fajna i że chcę drugą. Zadzwoniłam więc do mamy prosząc by mi załatwiła jeszcze 1 komplet wracając z pracy, a tymczasem w 2 lidlach odwiedzonych przez mamę już nawet plakietki dot.pościeli nie było. Szkoda mi. Za 39 zł bawełna to okazja, taniej w necie nie widziałam.
Ostatnia edycja:
Ja lubię prześcieradło z tego samego materiału co reszta. No ale przy wyrku 180 x 200 to dość trudne 

akurat musiał trafic na donalda z 1942 jakas propagandówka z japonią