reklama

Czerwiec 2011

forever jeśli zaprzestanę czasem "uprawiać monologi" to istnieje uzasadniona obawa, że przestaniemy w ogóle rozmawiać - a co się wtedy dzieje wszyscy wiedzą. W martwym związku tkwić nie potrafię. No i ktoś musi czasem pierwszy zacząć, zwł.że jesteśmy pod pewnymi względami okropnie podobni do siebie z M., aż przerażające. A ja mam bardziej "gadane". Ale jest już ok. Pewnie do następnego razu, kiedy to oboje będziemy coś trawić w tym samym czasie.
A kardiolog to Twój czy Krysi?

kati - czyżbyś dziś też trenowała z E.Ch.? Jak Ci minął pierwszy dzień pracy po długiej przerwie?

kupiłam dziś rano w lidlu pościel z Kubusiem Puchatkiem dla Ninki, bo akurat nasz wymiar. No i niedawno przymierzyłam stwierdzając, że jest bardzo fajna i że chcę drugą. Zadzwoniłam więc do mamy prosząc by mi załatwiła jeszcze 1 komplet wracając z pracy, a tymczasem w 2 lidlach odwiedzonych przez mamę już nawet plakietki dot.pościeli nie było. Szkoda mi. Za 39 zł bawełna to okazja, taniej w necie nie widziałam.

Ostatnia edycja:
reklama
forever my mamy sporo frotowych i bawełnianych w kolorach pastelowych, więc do większości zmian pościelowych (mówię o dziecięcych łóżkach) nam pasują, jest ok.

A gdzie reszta?

Leo zafiksował się w wakacje na Świnkę Peppę i domaga się bajek.

Hejka!
U nas też rządzą prześcieradła frottowe i to koniecznie na gumce, nawet u nas, bo Sz.tak się wierci.w nocy, że zwykłe byłoby obok :cool:
To moje dziecię jakieś dziwne. Żadnych bajek nie chce. Ostatnio oglądał kawałek Shreka i Epoki Lodowcowej. Za to teraz ogląda z tatusiem Rajdy Samochodowe :-D

ASinka - na gumce i u nas konieczne, ja mam jakąś fobię na punkcie idealnie gładko rozłożonego prześcieradła, inne by nie preszło rygorystycznego wymogu;-) u nas właśnie Peppa i wszystkie części Toy Story na topie, już od długiego czasu. A jak zdrówko? Chyba Cię nie rozłożyła żadna cholera, nie?

W sumie to się nie dałam :-P jeszcze katar mnie trochę męczy i suchy kaszel, ale tylko w nocy. Ale teraz jest już o wiele lepiej niż było. Dzięki, że pytasz. Ninka też katarek lekki ma razem z Tymkiem, ale nic groźnego. Także uchowały się dzieci. A jak u Was w tej kwestii?

heja :D a u nas ksiaze i zebrak w wersji z myszką miki i chip i deale :D ostatnio patrzę co mlody robi a on you tuba ogarnał i sam sobie właczył baje :szok: akurat musiał trafic na donalda z 1942 jakas propagandówka z japonią ;)

reklama
ironia - wersję Księcia i żebraka z Myszką Miki mam w wersji papierowej, ostatnio katowaliśmy na dobranoc:-Dno i jakie: " musiał trafić", że niby przypadkiem - chciał sobie co innego po prostu Beni obejrzeć, tak dla wyrobienia zdania co mu się bardziej widzi;-)
asinka - i tak trzymać:happy2: u nas ok, dzięki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry