reklama

Czerwiec 2011

reklama
Widzę, że choróbska dopadają nas. Plus tego taki że choć w ciąży nie jesteśmy, bo trzy lata temu (Boże, ja ten czas leci!!!) pisałyśmy tutaj o choróbska będąc w ciąży i to dopiero był stres!!!
Ja już w łóżeczku leżę z Julią ale ona kopie mnie po plecach zamiast zasypiać, a ja chcę już spać!!! odliczam dni pobudek o 4.50, jeszcze tylko dwa razy!!! :-) :-) :-)
Andariel, jak Ninka i Leoś?
I jak reszta naszych czerwcówiątek??? Julia z glutem niestety...

Buziaki dla Wszystkich i życzę owocnej nocy
041.gif
:-)

Hej
ja zaspana jestem strasznie właśnie ide spać... wykończona od rannego wstawania... :-(
Adariel współczuję Nince, ale wiesz pod koniec maja synek szwagierki dostał ospy, a dzień wcześniej i dwa dni wcześniej sie z Matim widział bawili sie, przytulali - i nic Mati nie dostał, a z kolei jej bratowej mała Julka dostała trzy tygodnie wcześniej, więc reakcje organizmu mogą być różne ... oby nie swędziało za bardzo &&&&&&&&&&&
dziewczyny zdrówka życzę chorowitkom
ja cierpię katusze z powodu bólu żołądka, kupiłam len mielony i zamierzam jutro go wypić blllleeeeeee

Ja jakby lepiej :happy2:
Doris : - ) - u Młodej glut w zależności od pory dnia, bez jakiejś regularności
Kati83 - zdrówka, widzę, że Cię różne świństwa nie opuszczają :-(
A ja sprawdzam prace i mam dość :baffled:

Hej, Dziewczyny!
w nocy Ninka dostała gorączki (nie jakiejś dużej, ale ją wybudziła ze snu), prosiła by ją posmarować "białą papką" po kolankami (tam gdzie są delikatne miejsca, takie atakowane co jakiś czas przez azs, jest większy i bardziej upierdliwy wysyp) no i zasnęła. I widzę, że wysypu nowych brak ( a sypało ją przez 3 dni rano i wieczorem), więc chyba u niej ta gorączka zakończyła wysyp. Teraz czekamy żeby, aż bąble przyschną i strupki będą. I oby to koniec! Gorączki z rana już nie ma.
kati - oby len pomógł.

aleeee pustoooooo!

co tam kobitki?

andariel jak tam Wasza ospa? Leosia nie bierze dalej nic? jak Ninka?
forever odzyskałaś głos? jak Krysia?
asinka co tam u Twoich maluchów? Nina jeszcze nie zaczęła chodzić? ;-)
trasia co u Was? jak tam sprawy między rodzeństwem? no i jak idzie rozkręcanie firmy?
kati jak żołądek? to pewnie bo tych wszystkich antybiotykach... osłonowo coś brałaś/bierzesz?
Doris zdrowa już? jak Julcia? jak decyzje żłobkowe?
mamoM a co tam u Matiego? zdrowy? mąż na weekend jest?
Felka a Cię co dopadło? lepiej już? Emi się trzyma?
ironia jak tam Wasze katarzyska? przeszły?
marta jak się czujesz? nastrój ok? dzieciaki dają odsapnąć?
Aestima a u Miesia co słychać? w ogóle jakoś strasznie Cię mało ostatnio!
Madzioolka a Ty gdzie? co tam u Majeczki? jak tam mama?
moon a Ty się zamelduj koniecznie? na jakim etapie zmian mieszkaniowych jesteście? Twoja mama dalej z Wami? nic się nie zmieniło w tej kwestii?
Silva kochana czy ja Ci już pogratulowałam ślicznego synka?!?! cudny jest i imię piękne (pomimo jego popularności :P) jak sobie radzisz z dwójką? jak Szymek nastawiony do braciszka?
dubeltówka kobito odezwij się! co tam? jak tam? kiedy na Podlasiu zawitasz?

mam nadzieję, że o nikim nie zapomniałam, kto tu bywał 'ostatnio' ;)

u nas pogoda cały tydzień śliczna, chłopaki korzystają - właśnie wybyli obadać nowy plac zabaw :) a ja cóż, nastrój z dnia na dzień coraz bardziej do d...

reklama
no faktycznie puuuusto ale teraz weekend wiec pewnie wszyscy rodzinnie

kasiu cóż za wzorowy post :tak:
Mati ok, szaleje, czasem az za bardzo (np. wczoraj i dzis do południa - był nie do wytrzymania)
a G. niestety nie zdazył dojechac do domu :-( bo brakło mu czasu pracy i weekenduje koło Konina, mam nadzieje ze jak przyjedzie w poniedziałek to choc z 2 dni bedzie

super ze chłopaki korzystaja z pogody
oby juz z dnia na dzień humor był coraz lepszy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry