andariel
mama super dwójki :]
Hej!
u nas ok - tak jak przypuszczałam, nic już Nince nowego nie doszło, to co jest ładnie zasycha, więc teraz czekamy na strupy
Leo czysty. No ale ospa wykluwa się nawet do 3 tygodni, to ma chłopak spore szanse;-)
Ja dziś przeczołgałam się pieszo przez pół miasta w obie strony i nie powiem gdzie mi nogi w związku z tym wchodzą
pogoda absolutnie przepiękna, powietrze pachnie złotą jesienią, liście szurają miło pod nogami...
u nas ok - tak jak przypuszczałam, nic już Nince nowego nie doszło, to co jest ładnie zasycha, więc teraz czekamy na strupy
Leo czysty. No ale ospa wykluwa się nawet do 3 tygodni, to ma chłopak spore szanse;-)Ja dziś przeczołgałam się pieszo przez pół miasta w obie strony i nie powiem gdzie mi nogi w związku z tym wchodzą
pogoda absolutnie przepiękna, powietrze pachnie złotą jesienią, liście szurają miło pod nogami...

) plus projekt unijny, plus 2 dodatkowe h z wyrównywania szans, plus warsztaty, plus zdjęcia i blog... yyy...no, dużo tego. Jeszcze dziadek chory, miał rozrusznik wstawiany a to nie koniec. znaleźli guza w plucach... Ja mam zwalające z nóg bóle głowy i ledwo żyję ostatnio.
- wróciłam do domu ok. 18.30. Czuję się zrelaksowana i kompletnie się nie przejmuję tym że robota leży.
Ja się za to widziałam wczoraj z dwoma koleżankami.
5 h poza domem s a m a..... 
A mi już kręgosłup siada :-(