Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cena mieszkań, w sensie kupna, jest najniższa w PL akurat na tę chwilę; ale już czynsze - masakra. Zależy gdzie. Na moim starym osiedlu wieżowce mają czynsze na maxa wywindowane w górę, a ulicę obok czteropiętrowe mają o połowę niższe.Andariel....takie drogie mieszkania w Gorzowie? ja myślałam, że to Wawa tylko takie ma wygórowane ceny.
) to barbarzyńska pora na wstawanie. Ja do rannych ptaszków nigdy nie należałam i zawsze gdy muszę wstać przed 7, czuję się głęboko unieszczęśliwiona. A z drugiej strony, jak już wrócę do pracy, będę chciała pracować od 7 do 15, więc albo rybka albo akwarium;-)
My wszyscy wstaliśmy o 10, mała pobudka o 6 - Ninka zjadła butlę i z powrotem do spania. Ja na etapie odstawiania Ninki od piersi z przymusu, bo tak miałam zawalone gardło i kaszel mnie dusił, że lekarka powiedziała, że musi mi dać mocniejsze tabletki. Na szczęście pomogły, Ninka nie domaga się cyca, o dziwo. Także nie wiem czy wrócimy jeszcze do cyca. Ninka przybrała teraz w 3 tyg. 0,5 kg, jedząc konkretniejsze posiłki, także waży już 7150g i podskoczyła na siatce centylowej :-)
- cały plan dnia mi sie wtedy sypie i potem chodze jakby mi umknęło pół dni
no i gdy Ninka pójdzie do przedszkola (w tym tyg.trzymam ją w domu jeszcze) to się skończy ta sielanka, niestety.

kocham to :-)
i powodzenia życzę... Ja też właśnie siedzę i szukam czegoś do wynajęcia, najlepiej jakiegoś domu (sytuacja w domu mnie przytłacza i nie powiem, ale za niedługo zwariuję...)
otwierają u nas na "wiosce" centrum handlowe (tak, wiem, WOW!! 
) i będzie tam Browar Miejski i klub, dyskoteka "Chacharnia" pod patronatem Stachurskiego
bo nie wiem czy wiecie, ale blisko mnie mieszka Stachursky 
rano też - to jakaś zagadka, ale jak ja jestem rano w domu, czyli niemal zawsze, Marysia wstaje o 6.30. Ale jak spi u niej Marcin to ona spi przy nim do 8. Generalnie jak czytam o któej wasze dzieci wstają to mi słabo. Marysia chyba raz w życiu spała do 9, kilka razy do 8. Jak spi do 7 to jest dobrze. A Szymuś ostatnio tochę lepiej, bo staje też po 6. Wcześniej dzień w dzień ok 5...
a Szymuś ostatnio też płacze jak ma zamknięte jakieś drzwi w domu.
;-)to centrum to ma być ta stara kablownia? Czy coś innego jeszcze?