reklama

Czerwiec 2011

Witam!
My właśnie wstaliśmy :-) Ninka pije mleko. W nocy się raz obudziła, ale pokręciła się i zasnęła. Szybkie śniadanie i jedziemy załatwiać sprawy, m.in.ten dom jedziemy obejrzeć :-) poproszę o kciuki :-*

reklama
Dzięki za kciuki :-)
Znowu pomogły! Wynajęlismy pół domu :-) blisko do teściów, Sz.ma blisko do pracy i w końcu ogród :-) duuuuuże 2 pokoje, duża kuchnia. O wiele lepsze warunki niż teraz.
Oby się udało :-)

Andariel chodzi o to, żeby wszystko było ok, żadnych problemów, bo już mam dość. Umeblowane częściowo, ale wystarczy jak na razie. Potrzebujemy tylko pralkę i lodówkę, ale lodówkę ponoć ma teściowa. A czemu teść? Problemy mam z moim ojcem. Teście się cieszą, że będziemy blisko. Ja będę miała auto częściej, bo Sz.rowerem albo na nogach do pracy. A z kasą, hmm... trzeba będzie oszczędzać, ale czego się nie robi dla komfortu psychicznego. Przeprowadzamy się przez weekend. Chyba w niedzielę, bo ja w sobotę mam spotkanie klasowe :-D

asinka - aj, pokręciłam teścia z tatą Twoim... zapowiada się pracowity weekend zatem.

Leo rano gładki, a wieczorem rozbieram ancymona do kąpieli i znajduję kropki - tak więc 15 dni po siostrze dostał ospę. Życzę sobie by przeszła równie lekko jak u Ninki. Zapowiada się tydzień uziemienia, ble.

reklama
Marysia zasnęła z gorączką 38,5:( nie wiadomo skąd, muszę jej jutro zrobić badanie moczu. Szymuś też niewyraźny.
kochane muszę kupić nowy fotelik dla Marysi. Szymuś wyrósł ze swojej kołyski, w kurtce nie wejdzie na pewno. Więc chcę go przerzucić do fotelika Marysi (nasz cudowny i genialny beSafe!) a dla Marysi kupić już ten większy. Może coś poradzicie? przedział 15-36kg.

Asinka trzymam kciuki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry