hej hej dziołszki
Felka a co tam w pracy u Ciebie się dzieje takiego? i dołączam do pytania o tę próbę...? co u Emi? mam nadzieję, że głowa odpuściła... już chyba kiedyś pytałam - ale czy masz zdiagnozowane migreny czy to coś innego? bo nie pamiętam
andariel to i Leoś teraz? no pięknie... mam nadzieję, że dzielnie to zniesie, jak Nina! a Ninka do przedszkola od przyszłego tygodnia? no i jak tam Twoja siostrzenica?
asinka ale fajnie z tym domem! mam nadzieję, że będziecie zadowoleni, a teraz to bezproblemowej przeprowadzki życzę
marta jak się czujesz? a tak w ogóle to myślisz już o porodzie? czy raczej na luzie na razie?
trasiu jak Marysia? jak wynik moczu? co do fotelika - to moje zdanie już znasz.. vega! a i jeszcze doczytałam o pomyśle zakupu domku, myślę, że w Waszym przypadku fantastyczny pomysł!!! dziadkowie byliby na pewno zadowoleni częściej widując wnuki a i przy Twojej pracy na pewno było by Wam lżej! działacie coś w tym temacie już?
Doris jak tam Twoje dzieciaczki wszystkie? jak Dominika sobie radzi bez obowiązku chodzenia do szkoły?
forever a Ty gdzie się podziewasz? jak tam Krysia, zdrówko już ok?
mamoM a u Was co tam dobrego?
a u nas dobrze wszystko, tylko ja niestety się do niczego nie nadaję. Dosłownie zasypiam na stojąco. Masakra jakaś... przez to nie mam na nic czasu, ani sił.... a mój P jeszcze w tym tygodniu prawie codziennie po 16h w pracy, więc jest uroczo...