forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ironia - dostanie poważne ostrzeżenie ale niestety niezbyt mogę z uwagi na wszelkie okoliczności, już by mi siadło wszystko. Plus nie zrobię tego Młodej...
A ja nie trawię tłumów na cmentarzach więc nie chodzę na groby gdy wszyscy. Dziś mam szczytne plany porządkowe - wciąż gabinet
- jutro rano niestety muszę do pracy na chwilę - niestety nie tylko moja Mama mnie załatwiła wczoraj
:-( - a wieczorem teatr a potem kolacja z koleżanką - nie ta knajpa, która chciałam ale inne w której byłam już - nie powala - albowiem ta pierwotna bo mieszane recenzje kulinarne ale zdecydowanie złe jeśli chodzi o obsługę np. ostentacyjne sprzątanie pół h przed zamknięciem a my dotrzemy dość późno. W niedzielę na Młodą teatr a później urodziny w postaci spędu 4 - latków i ich rodziców -Krysia się pewnie odnajdzie super, ja już mam dość na samą myśl. :-(
A ja nie trawię tłumów na cmentarzach więc nie chodzę na groby gdy wszyscy. Dziś mam szczytne plany porządkowe - wciąż gabinet
- jutro rano niestety muszę do pracy na chwilę - niestety nie tylko moja Mama mnie załatwiła wczoraj
:-( - a wieczorem teatr a potem kolacja z koleżanką - nie ta knajpa, która chciałam ale inne w której byłam już - nie powala - albowiem ta pierwotna bo mieszane recenzje kulinarne ale zdecydowanie złe jeśli chodzi o obsługę np. ostentacyjne sprzątanie pół h przed zamknięciem a my dotrzemy dość późno. W niedzielę na Młodą teatr a później urodziny w postaci spędu 4 - latków i ich rodziców -Krysia się pewnie odnajdzie super, ja już mam dość na samą myśl. :-(
ło matko... nie wiem co napisać. Nie przyszła, bo zapomniała? źle się zrozumiałyście? ech współczuję.
ja też późno obejrzałam, bo raptem z tydzień temu, a przecież mój M.swego czasu regularnie oglądał nowe odcinki, ale zdecydowanie dołączyłam do fanów serialu i pewnie nowy odcinek 4serii będę oglądać z przyspieszonym tętnem. Choć taka szkoda, ze już nie będzie khala Drogo by sobie popatrzeć......
zabrzmi to nieco "podlotkowo", ale strasznie mi się ten aktor podoba, zwł.z długimi herami (Jason Mamoa). I jeszcze na 2serię Wikingów czekam, mają sie pojawić w zbliżonym czasie - będzie szał. Się ślinię już.
ale czy to znaczy, że jako pierwsze słowo właśnie "tata", nie "mama" poszło?

A panie ze żłobka mówiły, że próbowały się do niej dodzwonić.... Moja Mama telefon odbiera też kiedy chce..... Szkoda tylko, że od razu nie wykręciły do mnie - miałam na wierzchu, bo smsowałam - albo do Taty.... Ode mnie odebrała od razu.
Kiedy znajdujesz czas na pichcenie.... ?