reklama

Czerwiec 2011

Słyszalam i czytałam o tym, że chorowanie w dzieciństwie (wirusówki, infekcje dróg oddechowych) są potrzebne, tylko chodzi o to, by organizm w miarę możliwości sam sobie z tym poradził. Po swoich dzieciach widzę, że jak staję na głowie i nie dam antybiotyku (czy nawet wszelkich chemicznych syropków - dosładzanych, z dod.aspartamu i wszelkiego syfu, kt.obokętny nie jest dla organizmu) to stają się silniejsze na dłużej (mimo, że sam proces przechorowania trwa parę dni dłużej niż u rowieśników na lekach - ja sobie na to mogę pozwolić bo nie pracuję). A jak podam antybiotyk (tak jak ostatnio było), to szybciej łapią jakieś katarki, kaszelki i inne. Po prostu błędne koło.
W temacie - Nina pokasłuje, w nocy podwyższoną temp.miała - raptem 3 dni w przedszkolu była:sorry:ciekawe co się dalej rozwinie...

reklama
czesc laski

mnie ostatnio nie ma, nastrój nie taki jak powinien byc, pare rzeczy sie skumulowało do tego od wtorku leżałam chora( na szczęscie dzis lepiej) no i zaczynam magiczny 9 miesiąc i sie zaczeły wszytskie mozliwe bóle, uciski i dolegliwości....nie wiem jak dotrwam do końca , oby sie obyło bez jakiegoś morderstwa:baffled::crazy:

aestima mądrze to napisałaś, nic dodać nic ująć, mi lekarz kiedyś powiedział,że dziecko musi przejść swój okres chorowania

moon welcome back:)

andariel my zaczeliśmy chorować jakies 3 tyg temu, obylo sie u mnie i dzieci bez antybiotyku ale za to wlecze sie to strasznie

sylvia szacun dla ciebie za to twoje gotowanie

asinka jak sie mieszka osobno????

forever - to jakis mit :) na 15 programów suszenia mozna dobrac sobie tak ze nic sie nie niszczy i nie wyciąga- kwestia doboru obrotów i teperatury - większosc nie musze prasować mam taki program a suszenie w domu przy malym dziecku odpada zresztą ten zapach i brak mniejsca by mnie dobijał :baffled:

dobry dzionek :D nie lubie takich dlugich przerw bo pozniej trudno do roboty sie zabrać :)

chłopaki wyprawione a ja sie biore za prace i pozniej sprzątanie bo mam tyły że hey ! :sorry:

I ja się witam
Co prawda wolne mialam tylko wczoraj ale i tak trochę udalo mi się odpocząć :-)

Ironia...jaką masz pralko suszarkę? Planuję kupić i szukam dobrych opinii?

Hej!

Zdrowia dla chorowitków wszystkich małych i dużych:*

Ironia - dołączam się do pytania o markę i model suszarki do ciuchów - jeśli tak zachwalasz to rozważę zakup, tym bardziej, że nienawidzę tego rozwieszania, a teraz jak Kuba zajął dodatkowy pokój, suszarkę mam w sypialni...

U nas zimno, wiatr straszny! Miłego dnia!

doris ja mam beko klasa A+ w ogóle nie odczulismy w rachunkach roznicy za prąd moze z 20 zł wiecej było w dopłacie półrocznej a suszymy srednio 4 razy w tygodniu po 3 godziny

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry