reklama

Czerwiec 2011

Moje dzieci pod wieczór dostają świra i muszę ich rozdzielać, bo nie są w stanie spokojnie, w zgodzie, się razem bawić.

W związku z powyższym mówię do M., że chyba zwariuję z NiiL kolejne dni w domu, a Nina do mnie z tekstem: "no to kurcze wyjdź sobie mama gdzieś i już":szok:

ja wlaśnie tak wczoraj wieczorem zrobiłam - wyszłam... na spacer wokoło bloku...:sorry::laugh2:myślała, że rozszarpię M, centrlanie... :baffled:

ironia ja wiem czy jestem za dobra... chyba za głupia...; no i tak cały czas sobie powtarza - że tylko do września, ale to jeszcze tyyyle czasu... i dokładnie tak jak piszesz - tu nie chodzi stricte o mleko, ech... no i gratuluje pierwszego m-ca na plusie!!!! brawo! no i widzę, że kulinarnie się wyżywasz:tak:
forever na ile Tato z Młodą pojechali? zdrówka! ps już doczytałam.
asinka super, że koncert udany, że się rozerwałaś:-) zapalenie o skrzeli i wysypka...? biedna Ninka:-(
Silva z nimi nie ma żadnej rozmowy a dokładnie z Mamą M; Ona nie słucha, już dawno doszłam do tego wniosku...; może Jej wydrukuje jakiś info o mleku zwł o UHT
andariel oj prawdziwa gorąca czekolada mniami, mały Ochlaptusku:-p hmmm nietolerancja glutenu? u Ciebie?
Doris ja cały czas jestem:-p
kati ojej... zdróóówka!!! znajomi bez komentarza:crazy:
mamoM u nas drzemki są tak całkowicie rozregulowane, że masakra, u dziadków Emi nie chce spać od dawna, więc zasypia w drodze na przystnekj jak mi ją podprowadzają ok 15.30... U mojej babci ma stałą porę spania i bez probelemu a wekend z nami różnie, bo dłużej śpi; zdrówka dla Was!

Ostatnia edycja:
reklama
oj felcia nie masz lekko :sorry: a co cie M tak ostatnio wkurza?

ja sie rozleniwiłam coś ostatnio po wypłacie imusze sie zebrać w sobie bo bedzie cienko :confused2:

Beni już w żłobku dziś ma rytmike :D a my w domku uczymy sie tańca świnki z bajki :P mlody ubiera kaszkiet i tańczy jak ta swinka tu

The Wise Little Hen - YouTube

sam na to wpadł i tak wszystko robi co ta świnka :-D:-D:-D:-D

Felkaa - no wiesz, "ochlapusek" :sorry: wybaczam:-p a nietolerancja glutenu - bardzo możliwa, skoro czuję od lat, że coś jest nie tak, a wykonane dotąd badania są w normie. Muszę więc potestować na sobie i zobaczymy. Wkleję zaraz linka dot.glutenu - może na lonkownię - to sobie możesz też poczytać (podzielę się wiedzą:-D:-D).
kati - no wreszcie!:tak:
tak, ironia, koniecznie nagraj tańczącego Benia!

Felkaa - no wiesz, "ochlapusek" :sorry: wybaczam:-p a nietolerancja glutenu - bardzo możliwa, skoro czuję od lat, że coś jest nie tak, a wykonane dotąd badania są w normie. Muszę więc potestować na sobie i zobaczymy. Wkleję zaraz linka dot.glutenu - może na lonkownię - to sobie możesz też poczytać (podzielę się wiedzą:-D:-D).

winko jeszcze krąży we krwi:-D

winko jeszcze krąży we krwi:-D
Felkaa - za pierwszym razem nie skumałam o co Ci chodzi:-Doczywiście miałam na myśli linkownię:-p"piczko-zasadoczko":-p

A ja na spacerze z dziećmi spotkałam byłego pracodawcę, który to stwierdził, że urosłam:))) i że rośnie się nawet do 35 roku życia, więc to możliwe, hahaha:) wiecie jak fajnie - dziwnie - usłyszeć w "tym" wieku takie słowa;)

andareil -piczko-zasadniczko ? :-D:-D felcia znow bedzie musiala zmienic nick ! :D

ja dzis obojetna jakos humoru nie mam - malo klientow w tym mc :confused2: to tyle w temacie cieszenia sie l.....o

reklama
triumfuje:-D:-D:-D

ironia no, nie przesadzaj - wolę felcię niż piczkę:-p no i jeszcze do końca m-ca sporo czas, głowa do góry, trzymam kciuki!
andariel dobre buahaha urosłaś:laugh2: sorki, ale nie miałaś ochoty wybuchnąć śmiechem?:sorry:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry