Felkaa
Fanka BB :)
Moje dzieci pod wieczór dostają świra i muszę ich rozdzielać, bo nie są w stanie spokojnie, w zgodzie, się razem bawić.
W związku z powyższym mówię do M., że chyba zwariuję z NiiL kolejne dni w domu, a Nina do mnie z tekstem: "no to kurcze wyjdź sobie mama gdzieś i już"![]()
ja wlaśnie tak wczoraj wieczorem zrobiłam - wyszłam... na spacer wokoło bloku...

myślała, że rozszarpię M, centrlanie... 
ironia ja wiem czy jestem za dobra... chyba za głupia...; no i tak cały czas sobie powtarza - że tylko do września, ale to jeszcze tyyyle czasu... i dokładnie tak jak piszesz - tu nie chodzi stricte o mleko, ech... no i gratuluje pierwszego m-ca na plusie!!!! brawo! no i widzę, że kulinarnie się wyżywasz

forever na ile Tato z Młodą pojechali? zdrówka! ps już doczytałam.
asinka super, że koncert udany, że się rozerwałaś:-) zapalenie o skrzeli i wysypka...? biedna Ninka:-(
Silva z nimi nie ma żadnej rozmowy a dokładnie z Mamą M; Ona nie słucha, już dawno doszłam do tego wniosku...; może Jej wydrukuje jakiś info o mleku zwł o UHT
andariel oj prawdziwa gorąca czekolada mniami, mały Ochlaptusku
hmmm nietolerancja glutenu? u Ciebie?Doris ja cały czas jestem

kati ojej... zdróóówka!!! znajomi bez komentarza

mamoM u nas drzemki są tak całkowicie rozregulowane, że masakra, u dziadków Emi nie chce spać od dawna, więc zasypia w drodze na przystnekj jak mi ją podprowadzają ok 15.30... U mojej babci ma stałą porę spania i bez probelemu a wekend z nami różnie, bo dłużej śpi; zdrówka dla Was!
Ostatnia edycja: