Hej!
marta24 - nie wiem jak u Was wyjdzie, ale niedawno jedna mama czterolatki też pisała, że jej córcia się dostała do dalszego etapu zdjęć (wyłapana właśnie w CH), a jak pojechały na ten "casting" to się okazało, że to ściema jakaś i chcą kaskę od rodziców wyciągnąć. Więc: bądź czujna;-)
Leo był chrzczony na niecale 9 m-cy bo akurat wtedy wypadała nasza wizyta u rodziny (święta Bożego Narodzenia).
kasiawilde - oj tak, ze słomianym zapałem dobrze się znamy

A Twoje zdanie o tym, że musisz jakiś film z Leo obejrzeć czytałam kilka razy - bo w głowę zachodziłam o jakim Ty filmiku mówisz i czy ja o jakimś pisałam z udziałem mojego dziecka

Ale w końcu moje ostatnie szare komorki się spotkały i już wiem o co chodziło

jak to
Felkaa przeczyta będzie szydzić

Na zdrowie!
Pisalam Wam, że ostatnimi dniami się b. źle czułam, jakoś tak dziwnie. Wczoraj był armagedon - bolała mnie absolutnie każda kostka w ciele, miałam niewielką gorączkę i zero sił! Polegiwałam tylko na sofie niczym chrabina (choć udalo mi się wyslrzątać chatkę i ugotować 2obiady), aż się mnie M.pytał co mi jest bo wyglądam jak zmora. Nie wiem co to było, ale dreszcze i ból kości ledwo do ogarnięcia. Apap mi ciut pomogł. Dziś trochę jakby lepiej. Jutro mam umówioną wizytę u lek.( umówiłam się by poprosić skierowanie do endokrynologa) i nawet dobrze się składa, to mnie od razu przebada. Boję się jakiejś grypy

Oby nie!