reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

Zgadza sie andariel, jest slabo, ja slyszalam, ze podobno nawet pracownikow bankow na ulice z ulotkami wysylaja...a nie daloby sie jakos pogadac z pracodawca o zmianie stanowiska i miejsca pracy na ZG? Moze nie maja az takiego cisnienia, kazdy bank troche inaczej konstruuje systemy motywacyjne i plany. Ja przenioslam sie tak z Krakowa ddo Wwy z front office ale nietypowego tez bez planow sprzedazowych i rzadko mialam kontakt klientem (korpo), a tutaj zupelnie nie mam. Za to moja premia zalezy od wyniku banku i oceny szefa, na to pierwsze nie mam zadnego wplywu:-(
moon mnie ZG nie interesuje bo w Gorzowie jesteśmy;-)Cały minus "mojego" banku taki, że ma siedzibę w Wawie i jedynie sprzedawców w terenie, żadnych oddziałów, do których mogliby mnie przenieść. Tak - moja pensja, mimo że nie sprzedawałam żadnych kredytów, rownież uzależniona była od sprzedaży (bez sensu trochę).

Asinka my też za nocleg prześlemy kaskę (muszę wreszcie z M.pogadać jak on to widzi - czy 2 noclegi czy 1). Podeślij nr konta swojego (M.wieczorem zrobi).

Co do obiadu to pewnie w okolicy jakaś knajpka się znajdzie.

Ile pączków dziś zjadłyście już?:-pja zaraz zaczynam, dzieciaki się dopominają:-p

reklama
Ej, tak sobie spisuję dane co do zjazdu i widzę, że moj Lonek nie będzie już zniżkowy - wszak od kwietnia to już 3-letni chłopak będzie! jak oni w sumie sprawdzą wiek maluchów? Akty urodzenia będą oglądać?;-)Bo skoro to zjazd "czerwcówkowych ludków" to może i Lonek do tego wora by wskoczył, nie?

Andariel myślę że spokojnie Leo może robić za niepełnego 3-latka :)
My na pewno bierzemy bez jedzenia, nawet jak nie będzie kuchni czy mikrofali to skoczy sie gdzieć do knajpki albo wezme czajnik i zupke chińska zjemy i przezyjemy, jeden dzień sie da :)

Madzioolka to Wy też na jeden dzień będziecie?
Babka odpisała, że podgrzać jest gdzie. Co do zrobienia to już nie bardzo.
Dziewczyny, to napiszcie, która i na ile nocy będzie, bo potem przyjedziemy i się okaże, że tylko parę osób, a zarezerwowane 2 noce dla 17 osób. Muszę napisać tej babce info na ten temat.

Asia my jednak na jedną noc - T mówi że szybko dojedzie w sobotę. On pracuje do 17, plus 4h jazdy to będziemy na 21 czyli akurat żeby położyć Maję spać więc nie bardzo nam to pasuje... będziemy koło 12 w sobotę.

andariel ale wstyd!!!:zawstydzona/y: Pomrocznosc jasna mnie na mnie padla...jakos tak usadowilam Ciebie i Aestime na zachodzie i w ZG obie w mojej glowie zamieszkalyscie;-) paczki zjadlam 2 i licze, ze na tym poprzestane;-)
asinka ja tak jak pisalam, w sb bedziemy ja plus Maja, A. raczej nie, ale zobaczymy. Kaske przeleje najpozniej jutro, madra glowa zeby ci przelac to sobie najpierw przelalam z banku do banku, zamiast z tego pierwszego Ci od razu poslac, wiosna na mozg mi padla...
swoja droga- pieknie dzis!!! A ja mam kupe roboty, bo w weekend znajomi(6+2) przychodza na parapetowe, co 2 tyg regularnie ostatnio cos organizujemy-kiey to sie skonczy?!

reklama
moon - spoko - i tak lubuskie zapamiętałaś; ludzie z byłej pracy pytali mnie jak mi się mieszka w... Radomiu, więc jeszcze lepiej;-)

kurde to ile powinniśmy (jako 4 osoby, płatne 3) przelać tytułem zaliczki za 2 nocki? np.100 jest ok???

Do góry