reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Oj Andariel jakim cudem nie widziałam Twoich postów..? Jejku co z Ninką i Leo? Dalej tacy popuchnięci? Biedni... Ninkę, to non stop coś dziwnego dopada...
Oglądam Zbuntowanego Anioła i płaczę ze śmiechu...

Hej! Jestem :)
tylko chora od piątku, tzn w pracy jestem ale niezbyt sie czuję :( do tego mam tyle rzeczy do zrobienia na dziś że niem wiem jak to ogarne a już 13 ;/

asinka jeju już roczek Ninki, ja nie wiem tak ten czas szybko leci :)

andariel serio chcecie jednak wrócić do Wawy? Skąd zmiana decyzji? Czyli wróciłabys do swojej pracy?

hej

mnie dzis od rana muli, wczoraj strasznie jelita mnie boały, jakby mi sie tam cos gotowalo, a dominika wymiotowala w nocy, wiec penwie jakas jelitówka:/

asinka masz juz taka dużą panne. dzieci tak szybko rosna a raczej to po nich widc jak czas nieubagalnie leci. moj krasnalek ma już 3,5 miesiąca i śmieje sie w głos do nas:)

madziolka byłam dzis na Stolarskiej i mieli nowe materiały, jeny,że też tam trzeba kupic te 0,5 metra i musze wybierać , bo nie moge kupić wszytskiego:(

andariel jak z ta opuchlizną? ale dziwne to....

wiecie pisałam,że tak ostatnio się żle czułam, zaczełam brac magnez, pić pokrzywe i rumianek i jesć kasze jaglana na potęge i czuje sie po prostu rewelacyjnie:)

a norbert odstawił wczoraj i dzis istne histerie, nawet mnie bił i szczypał w taki trans wpadł.oby mi zalocie jakiś akcji nie wymyslil:crazy:

Marta ja na stolarskiej jestem ostatnio średnio 2 razy w tygodniu :-) biorę sztuke lub dwie bawełny i jestem happy a i portfel tak nie wyje jak takie "drobne" wydatki mu funduję :p a kto by tam to zliczał w sumie :-D
zdrówka dla Was

Dziewczyny - podpuchnięta tylko Nina była, nie Leo. I ja myślałam, że to reakcja na krople na kaszel, ale wg lek.to jakieś robale. Dostała odrobaczacza. Leo zaraził się glutem i kaszlem. Teraz już ok z obojgiem, tj.jeszcze Leo potrafi paskudnie zakaszleć tylko, ale mam nadzieję, że to już finał. To tak gwoli doprecyzowania;-)

Haaaalllllooooo!
Co tu taka cisza i pustka? :szok:
Myślałam, że BB mi się zwiesiło na tel. A tu kompletna pustka...
Andariel jak Ninka dzisiaj i Leo? Odpuściło coś? I jak myśl z przeprowadzką?
Felka jak w pracy? Dalej nie możesz się nawet po dup.ce podrapać :p?
Trasia przywołuję Cię kolejny raz! Wracaj do Nas? Jak Marysia? Szymuś chodzi już? Zdrowi?
Moon, Ironia jak w pracy? Zajob czy spokój?

Ja spełniłam swój bardzo nielubiany kobiecy obowiązek - mycie naczyń... Brrr

hej
ja zarobiona, full studentów, rano się dobiłam, zmienili zasady rekrutacji, można startować do 3 przedszkoli, a nie jak zwykle do 6-ciu...
ogólnie humor wyśmienity mam:-p
asinka:*
andariel zdrówka!!!! Ty sama w domu z dziećmi?

jestem zyje ale ciagle na niedoczasie :) nie moge sie doczekać majówki juz sobie odłozylismy kase na noclegi i paliwko :D jeszcze cos na przyhemnosci i mozemy odpoczywac ! :-D

asinka a jak jest z jacuzzi platne oddzielne i sauna ? :)

reklama
Do góry