Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
eee ja tam w tym kubku to widzę na wierzchu bitą śmietanę i startą czekoladęA jeśli chodzi o kawkę z pianką, to pijam frappe z tego przepisu, który wczoraj wrzucałam
Nom, masz w zupełności rację, tyle tylko, ze mój Olaf wcale nie jest tym pomysłem zachwycony...
Ja też bym se zjadła gofry...ale niestety mogę se tylko pomażyć bo nie mam gofrownicy!!!!
Przed chwilą zajadałam się łazankami i o tyle....
A jakby te gofty usmażyć w maszynie do totstów???? Można tak? he he he ... ale kombinuje nie?
Próbowała któraś z was?

nie rozumie co to są bóle z krzyża matoł jeden
, poza tym mam z nim ciche dni,dogadał mi wczoraj ostro, i myślę,że najlepszą karą dla niego za jego chamstwo będzie niewpuszczenie go na porodówkę i zabronienie mu pokazywania dziecka dopóki ja się na oddziale nie znajdę,a do porodu wezmę siostrę
.naprawdę się zastanawiam

Dziewczyny chyba stanowczo za dużo siedzę na tym forum. Dziś snilo mi się, zedagmit zadzwoniła do mnie i pyta się jaki mam termin:-) Ja do słuchawki-a kto mówi? A dagmit na to no nie swiruj, przecież to ja. Rano smoalam się sama z siebie:-)![]()