reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

Doris też myśle nic nie wymyślać,jeśli lekarz jest kompetentny i fachowy......zabrakło mi słow,to o nic nie bedzie pytał.No chyba że zapyta czy jesteś wogole pod kontrolą lekarską,bo to dośc duża ciąża a przychodzisz do niego w niej pierwszy raz.
Odnośnie ciągnięcia tomnietz tak czasmi ciągnie ,ale nie zwrócilam uwagi czy gdy chodze czy leże.Ale sie nie martw bo te nasze kłucia pobolewania i rwania to normalka.

Zebrra widzę że już imie wybrane,Bartuś......bardzo ładnie:tak:

Ja mam apetyt codziennie od jakiś 20 tygodni:-DMąż czasami mówi na mnie pochłaniacz.

reklama
zebrra mój chrześnik jest Bartuś:tak:,siostra ma jeszcze Szymona i Tomasza i nigdy nikt w rodzinie nie powiedział do nich np.Szymek czy Tomek,zawsze pełne imię

Ja nienawidzę kłótni z M. Od razu chce mi się ryczeć ale nie lubię przy nim i chowam się gdzieś żeby nie widział. Zwykle i tak zobaczy... i wtedy konflikt rozwiązany bo on od razu przeprasza itp ale mi jest głupio bo nie potrafię opanować płaczu a wygląda to tak jakbym robiła to specjalnie. Zdarzały nam się ciche dni, ale nigdy więcej niż jeden. Nie potrafię tak funkconować, on też nie. Szybko się godzimy:)

Przedpokój złożony, nie wiem jak sama dałam radę. Wygląda tak: Przedpokój Clip, Meblar - sklep Kelman.pl ale na żywo jest znacznie łądniejszy. W sobotę wybieram się do ikei po ozdóbki, pierdółki i coś dla dzidzi:)

Doris wspaniale, że córa już w domu! Dzielna dziewczyna z niej!

czesc dziewczyny
mam juz net, ale i tak bede sporadycznie, puki nie wydobrzeje
najpierw mlodego goraczka zlapala 39' , nocke mialam nieprzespana bo lek przeciwgoraczkowy na mlodego dzialal jakby chcial a nie mogl, wiec oklady mu robilam cala noc...
rano wstalam do lekarza z mlodym (oczywiscie numerkow juz nie bylo) i jakto bywa glupi zawsze ma szczescie, bo akurat nie bylo nikogo i doktorowa nas przyjela. A ja polamana, wszystko mnie boli, gardlo tez, mowic nie moge, kaszle...
Dostalam pare lekow do ssania i tabsy jakies dla ciezarnych, mlody antybiotyk i syrop na wzmocnienie, plus inny syrop na goraczke bo ciagle ma ponad 37' i znowu 120zl poszlo :-(
Wrocilismy i ciagle spimy z malym.... niby glodni jrestesmy ale jesc sie niechce, od wczoraj na 1 kromce z mlodym jestem :baffled:

No i nie poczytam co u Was.. mam nadzieje ze wsio ok, ide sie polozyc, ledwo siedze. Ale musialam choc na chwilke wejsc... nie wiem kiedy kukne teraz, moze wieczorkiem... buzka!
Mam nadzieje ze zebrra wsio ogarniasz ;-) pozdrawiam

witajcie! nie było mnie chyba z tydzień! siostra już wyjechała a teraz pewnie kolejny tydzień będę nadrabiała zaległości w czytaniu!

Zebra- Bartus:) ciągle się zastanawiałam jak też dasz swojemu synkowi na imię. Bartuś ślicznie:) B. mi się podoba.
Ja wysłałam brata na zakupy i trochę Was nadrobię przynajmniej, bo na główny nie miałam czasu porządnie wpaść jeszcze dzisiaj;)

ale dlaczego przyczepić? wg mnie bardziej ryzykowna jest 1 ze względu na ZUS

No to na pewno...
Nie wiem dlaczego, ginka powiedział, ze miała pacjentke, którą no stop wzywał pracodawca do pracy, bo mogła chodzić, a że mięli jakieś problemy kadrowe w firmie to dziewczyna w końcu ze zwolnienia miała więcej udręki niż pożytku...No może taki dziwny przypadek, ale chyba możliwy skoro miał miejsce, ja sie nie czepiałam sprawy i tak mam zwolnienie z "1"...zawsze mogę powiedzieć, że byłam u lekarza...

reklama
Do góry