Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziękuję kochana, dziś jest trochę lepiej, Marysia mnie rano pokopała więc niepokoje minęły ale czuję się nadal depresyjnie... nic mi się nie chce, smutno mi bez powodu, hormony szaleją. No i gorączka nie spada, cały czas 37,6 a mam nakaz brania paracetamolu dopiero od 38. I teraz nie wiem, brać czy nie brać...
Życie jest tak kruche, że trzeba robić wszystko, aby było w nim lepiej a nie gorzej. A my kobietki silne jesteśmy i naprawdę wierzę, że każda jest w stanie poradzić sobie nawet z największym problemem :-)

No pan spróbowałby nie być w porządku ;-) Myszy by go dopadły hihi.Iza dobrze, że pan był w porządku i przeprosił. Ostatnio przy takiej okazji jeszcze mi się dostało, że mu zrwacam uwagę, a ZAWSZE robię to kulturalnie i z usmiechem...
Oj bardzo - moja ulubiona zupa :-) Poza tym, domownicy też ją lubię a od pewnego czasu rozcieram wszystkie ugotowane warzywa blenderem i wtedy wychodzi taka gęsta... mniam, mniam :-)Iza, Ty mi się będziesz z pomidorówką kojarzyć! ;-) A raczej ona z Tobą :-) Chyba bardzo ja lubisz, co? ;-)
Powiem Ci, że taki luzaczek ;-) Dobrze ubrany, zadbany - gdybym była wolna, to może dałabym się zaprosić na kawę ;-)Iza dobrze ,że Pan był miły uśmiechnięty bo inaczej jeszcze by Ci ciśnienie podniósł. Przystojny chociaż???![]()
Juz mi się nie opłaca chyba kupować wózka na kółkach, ale przypomniało mi się, jak kiedyś, kiedy jeszcze mieszkałam sama, na zakupy do marketu zabierałam walizkę na kółkach - to było genialne rozwiązanie :-)