Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Od 07/01 dzwonię na Niekłańską, żeby Wikę zapisać do neurologa, nie ma szans... albo zajęte albo nikt nie odbiera innych opcji nie ma... Powiedziałam Olafowi, ze będzie musiał się w pn pofatygować osobiście, bo mnie juz trafia...Dodzwoniłam się w końcu do IMiDz i mam już wyznaczoną wizytę z moim dzieciem do laryngologa
Super, gratulacje!!!no i z czego bardzo się cieszę - jest światełko w tunelu na pozytywne załatwienie zbycia mojego mieszkanka :-)
Teraz muszę sobie wszystko uporządkować w głowie i zacząć działać. Przez weekend musimy podjąć decyzję, czy bierzemy zarezerwowane mieszkanie... Ja jestem ZA :-)

to moja pierwsza ciążą więc wszystko jest nowe, dobrze że Wy jesteście i nie czuję się już taka odosobniona z moimi przypadłościami :-)

Od 07/01 dzwonię na Niekłańską, żeby Wikę zapisać do neurologa, nie ma szans... albo zajęte albo nikt nie odbiera innych opcji nie ma... Powiedziałam Olafowi, ze będzie musiał się w pn pofatygować osobiście, bo mnie juz trafia...
Ja pracuję niedaleko IMiDz ale jeszcze z pracy spróbowałam zadzwonić i się udało. W przeciwnym wypadku, musiałabym tam wejść wracając do domu a nie bardzo mi się uśmiechało stać w kolejce do rejestracjiPonieważ ostatnia wizyta była grudzień/2009 to muszę mieć teraz skierowanie od internisty do poradni laryngologicznej... Najwyraźniej trzeba pilnować tych odstępów między wizytami.
Super, gratulacje!!!Gdzie kupujecie? Na Bemowie?