Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mój mężul też uradowany i dumny chodzi odkąd wiemy że będzie córcia, co chwilę głaszcze albo łaskocze mnie po brzuchu i powtarza "córa, córa, córa" :-):-):-)i co wam powiem, tatuś Malwinki oszalał na jej punkcie, zakochany jak nie wiem co...ale ponoć tatusiowie tak mają...
Jutro jade w góry, więc mordka mi się śmieje...pogoda zapowiada się wręćz idealna więc napewno będzie super
Moja Niuniu ma nóżki właśnie w dole więc tańczy sobie po pęcherzu i nic sobie z tego nie robi, tylko ja latam do wc jak nakręcona :-)a ja mam pytanie czy Wy też czujecie dzidziusia baaardzo nisko?
. Ja też mam bilet na ten kwietniowy koncert ale to będzie koniec 7/początek 8 miesiąca więc chyba się nie odważe na kilka godzin stania w hałasie i ścisku... Na szczęście na dzisiejszy koncert mamy miejsca siedzące 
( A jest jakiś sposób na te skurcze w łydkach? Może magnez?
Na skurcze łydek magnez, najlepiej sobie kupic Asmag forte, ale na bol łydek taki jak ma Kati, taki nie skurczowy to nie wiem co
Zebrra kup sobie moze Nossaler polecil mi go ostatnio gin, na początki bylam troche sceptycznie nastawiona do niego, ale jest faktycznie niezły. Moze byc stosowany przez kobiet w ciązy, dzieci, alergików. Może akurt ci spasuje, a przede wszystkim pomoze z tym uporczywym kataremja też śpię z nogami wyżej (na rogalu tym do spania), a przez to, ze mam katar,