tialana
Fanka BB :)
MatMaks ja musiałam się zdrzemnąć przez chwilę bo inaczej gdzieś bym padła
Muńka w takim razie oby ten spokój cię nie opuszczał;-)trzymam kciuki
Muńka w takim razie oby ten spokój cię nie opuszczał;-)trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja dzisiaj walcze z zachciewajkami.... kabanos,jablko,jogurt,co popadnie... a rano Moj S. Rzucil pomysl na nalesniki na slodko a mnie wlasnie wzielo na nie.... tyle ze zrobie chyba i z mieskiem, i ze szpinakiem i z pieczarkami i na slodko.... zjadlabym chyba kazdego po kawalku! Masakra! Dotad chcialo mi sie albo slonego albo slodkiego albo.... ale teraz? Najlepiej wszystko na raz!!!
ja właśnie placka po węgiersku zagryzam zmiksowaną mrożoną truskawką... :/wczoraj caly wieczor mialam to samo non-stop glowa w lodowce i co chwilke cos innego w paszczy i poszukiwania "tego" smaku, na ktory mam ochote...
) to byla normalka. Nie meczyly mnie mdlosci (co mnie troche martwilo) i moglam jesc wszystko. Natomiast teraz nie mam ochoty na nic. Jesli cos jem to w malych ilosciach - na slodycze, miesko czy mleko nie moge patrzec :-( Jak zjem za duzo to mnie mdli, jak jestem glodna to tez...ehhh. Mam nadzieje, ze mi przejdzie niedlugo i bede mogla jesc cos wartosciowego z duza iloscia witamin :-) bo jak na razie to moj zoladek najlepiej reaguje na zupki chinskie