reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Dziewczyny, ja własnie wróciłam od ginekologa (jestem już po drugiej wizycie) - serduszko naszej fasolki pikało na usg jak szalone i nasz maluch ma już 5,5mm długości od główki do pupy:-)
Dostałam kolejne 3 tygodnie zwolnienia, 10 listopada kolejna wizyta!

Jestem przeszczęśliwa!

super, super, super!!!
jak czytam takie posty to coraz bardziej nie mogę doczekać się wizyty!!!
póki co betka - wyniki jutro po 15:)

reklama
Jak juz wiecie ja nie mieszkam w Pl, wyjechałam ponad 5 lat temu. Poprzednią ciążę tu "zaliczyłam", tu urodziłam i sama zajmowałam się swoją córeczką, bo rodzinka daleko. Od początku zdawałam sobie sprawę, że mogę i muszę liczyć na siebie i BARDZO DOBRZE. Najważniejsze, żeby w czasie ciąży byc spokojną, dbać o siebie (i tym samym o dzidzię), a maluch odwdzięczy sie nam tym, że będzie spokojny i cudowny jak już się urodzi. Zestresowana mama to niespokojne dziecko. Pamiętajcie o tym.

Hej !
Jestem mega mega szczęśliwa!!
Jest już moja fasoleczka serduszko jej bije bardzo mocno i maluszek ma juz 16 mm !! Jest zdrowe i piekne widzialam glowke nozki i rączki :) Kiedy uslyszalam serduszko to poleciala mi lza....
Termin mam na 31 maja... a z moich wyliczen wychodzil 2 czerwiec.. ale nie martwcie sie nie opuszcze was... :) pewnie i tak urodzi sie po terminie. aj jestem strasznie szczęśliwa i bym was wszystkie chętnie wycałowała;-);-):-) niestety Pani doktor nei dala mi zdjęcia mojego dzieciątka:( ale to nic i tak je kocham !!

oj to dzisiaj widzę Piękny Dzień Bijących Serduszek!!!
a ja właśnie pichcę 3 farsze do naleśników:p
i wiecie co? przyłączam się do jednej z was która wspominała o za ciasnych spodniach!!!
ja dziś rano doznałam szoku! dopięłam się ale moje kochane czarne spodnie już ledwo ledwo!
mam wrażenie że mój brzuch jest jakby spuchnięty i twardy....
oj!

reklama
Witajcie!!

Ja też przeszczęśliwa!!:-D

Nasza kruszynka ma 4mm i serduszko bije w tempie 105 uderzeń na minutę!! :tak:
Nie słyszeliśmy serduszka, bo moja lekarka powiedziała, że takiej kruszynce nie będzie puszczała dużych fal z głowicy USG żeby posłuchać, ale widać było pięknie!!eehh... cud!!

Kamila, josevina - super!!

Muszę tylko uważać, bo nie mam przeciwciał na toxo i cytomegalię.

Jutro dowiedzą się rodzice a pojutrze teściowie:-) na pewno oszaleją z radości!!

Do góry