Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie sprawdzą mi po godzinie bo na skierowaniu mam napisane na czczo i po 2 godź, a za badania płacę więc nie mogą zrobić więcej niż na skierowaniu

Powiem tak - lasagne wolę polskie

widze ze wy tu znowu o jedzeniu, ja dziś kurczaczek po chińsku z ryżem mmm pychotka ;D
teraz lece troche pposprzatac odezwe sie pozniej ;D milego dnia kobitki:-)
dzieki avo ja mam 11.39 tych krwinek bialych, PCT 0,37%. pije chyba za malo, chociaz staram sie wiecej, ale do tych 2l to na pewno nie dobijam
Ja zawsze przy nietolerancji glukozy robiłam po godzinie i dwóch.w poprzedniej ciazy robiłam po godzinie a teraz wydawało mi sie, ze po godzinie tez sie kłuje ale moze pochrzaniłam ;-)

dlateog wazny jest czas gotowania- im dluzej tym lepiej (odwieczny spor miedzy mna a M)

moja tesciowa slynie wlasnie min. takze z tiramisu (w calej rodzinie i nawet dalej...) wiec gdzie ja tam z nia bede wspolzawodniczyc....

to nie jest sos z dodatkiem serka tylko serek zamiast sosu ;-) po prostu topisz serek w rondelku i doprawiasz ewentualnie pieprzem bądź chilli jak lubisz ostreJa beszamelowy zawsze robilam z masla,maki mleka i gałki. O tym ze ser mozna dodac to nie słyszalam.
Zaza26 podoba mi sie twój z serkiem topionym, bo ja serowa jestem bardzo. Zdradz mi jak go robisz?
Co do laasgne to sa dwie szkoly.
ta nowa wersja, ktora aktualnei kroluje w domach, to beszamel, ragout z miesa, plasterki szynki (cieniutkie i nie za duzo), parmezan (czasem dodaja tez mozzarelle na wierzch)
Stara tradycyjna wersja jest troche ciezsza, bowiem miedz warstwami posypuja takzeni e za duzo, ale gotowanym i pokrojonym w kostke jajkiem, plus groszkiem- tak rozsiane gdzie nie gdzie- takze, by nie zawazylo na smaku.