Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ale było ciężko.
Kamila - jak sie idzie np na morfologie czy inne badania kt sie robi na czczo, to nie kaza jesc dopiero od polnocy... To chyba nie trzeba narzucac sobie diety dzien wczesniej???;-) Czy z cukrem dłuzej sie pogłodzic????
witam
Mam pytanie do mam, które mają dzieci, którą oliwkę polecacie? Żeby ciuszków nie brudziła. Słyszałam o oliwkach w żelu,dobre są?

Ja będąc w pierwszej ciąży musiałam pójść kupić sobie 75g glukozy w aptece i z tym pójść do labolatorium, tam mi przyrządzono. Tym razem kazano mi przyjść bez niczego - była na miejscu i mi ją zrobili, również 75g.Ja dostałam skierowanie na glukozę 75g i mam ją zrobić jak najbliżej wizyty a wizytę mam w 25tyg .A powiedzcie mi same rozrabiacie glukozę?
Ja dostałam receptę na glukozę mam ją sama rozrobić dodać pół cytryny i porządnie schłodzić. Z tym mam iść na pobranie bo mam 1 na czczo a po 2 godź po glukozie. I lekarz mówił,że nie można chodzić po wypiciu glukozy bo wtedy szybciej się spala i wynik jest niewiarygodny.(Mieszkam blisko przychodni i myślałam ,że na te 2 godź skoczę do domu.
A moja przyjaciółka miała glukozę w 20 tyg 50g a w 25 tyg 75g. Może zależy od wcześniejszego wyniku glukozy na czczo.
Hę?drazni mnie niesamowicie a juz mysl ze kariere piosenkarską przedłuza sie piorąc pieluchy w orzechach to mnie smieszy!!!

i że u tialany okazało się, że jest dobrze, bardzo się cieszę, resztę ponadrabiam może wieczorem. Mam tyle zapału do wszystkiego, że aż mi szkoda przy kompie gnić choć już trochę za wami tęsknię i jak nie wiem co się tu dzieje to mi trochę łyso ;-)Hę?
Ja w ogóle mało zrozumiałam z Waszej dzisiejszej konwersacji...
A te wszystkie przepisy to proszę wrzucić do odpowiedniego wątku - dzisiaj nawet tego nie czytałam, coby sobie smaka nie narobić, ale innym razem chętnie wykorzystam Wasze rady i przepisy![]()
ja od 9 moze nie, ale od 8 z pewnoscia ;-)
) i wierze, ze niedlugo mi sciagnie :-)