reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

asiia- spoko wodza, to bedzie 31tydzien! a malce i wieksze to i silniejsze! moja mama 60lat temu urodzila sie w 7miesiacu (nie wiem ktorym tygodniu) i dzis zywszej osoby, niezmordowanej nie znam ;-) trzymaj sie dzielnie, bo malcy z pewnoscia sie beda sprawialy na maxa! trzymam kciukasy

mlodak- kurna jakby mojemu mezowi w pracy powiedziano, ze nie dostanie urlopu bo jakis ochlapus sobie raczke zlamal to bym tez sie niezle wkurzyla. Ale ja tam wierze, ze chyba rozumieja Wasza sytuacje i widza, co za nielojalnego procownika maja w osobe tego kolegi :no: nie wiem jak prawnie, ale po ludzku przeciez nie moga mu powiedziec NIE :no:

Waris- a to szkoda z tymi wodami, to zabieram Ci moj garnuszek i musze sie usmiechanc do innej nioski ;-)

reklama
Sici mnie też przykro, ja też z tych co ty co piją i siusiają non stop 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu ...

Witam się i ja :-D
Nanulika trzymam kciuki za wizytę :-D

Asiaa trzymam kciuki za Was i oby jak najdłużej trzymali as w "trzypaku" :-)

U mnie dziś jako tako coś chyba wiosna na mnie źle wpływa i nie mam od kilku dobrych dni humoru :-(.
Jutro mam wizytę u gina mam nadzieję że zobaczę mojego szkraba bo ostatnie usg miałam 10 lutego !!!!

Powróciłam :) i jakoś doła złapałam :( mimo, ze tak krótko znam ta lekarke, ale okazała się świetna i tak miło się pożegnałyśmy.
Ale co do wizyty najpierw laboratorium gdzie mnie opieprzyli, ze za mało wypiłam :D bo krew nie chciała lecieć :D tu w ogóle inne metody są badania robią o każdej porze i się dziwią, ze człowiek głodny przychodzi, mocz też na miejscu :)
Potem badanie na fotelu szyjka zamknięta, mały ułożony główkowo i powiedziała, ze może tak zostanie bo jest długiiiii:) a potem zrobiła mi normalne usg i on jest taki piękny!!!! prawie 1200ma :) czyli ona twierdzi, ze 2tyg większy, ale martwiło ją łożysko z lewej strony 3razy sprawdzała i hmmm muszę rozszyfrować dokładnie o co chodzi, ale źle pracuje i mam jak najmniej ugniatać lewą stronę :/ super każdy każe na prawą uważać, a do tego u mnie prawa noga nawala :/ no ale nic i jak najszybciej konsultacja u neurologa, ale juz w pl bo możliwe, ze cesarka mnie czeka :(

Uwierz, ze można tylko trzeba go tego nauczyć codzienne rytuały i konsekwencja.

Gratuluję udanej wizyty i nie martw się łożyskiem dasz radę !!! już bliżej niż dalej !!!

reklama
Do góry