Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pecherzyk 1.96cm, fasolka 55mm, wg usg 5w4d czyli tydzien mlodszabylo widac malenkie serduszko
)))))))))
Jupiiiiiii:....
W poniedzialek mam przyjsc po dalsze L4.....
<przytul> na mnie tez i cala ta sytuacja unikam znajomych itp :/ tylko odliczam do wyjazdu jak male dziecko.aga na mnie chyba źle wpływa wiosna chyba mam przesilenie wiosenne bo jakoś nie mogę się pozbierać i sama nie wiem z jakiego powodu !!!!
Pecherzyk 1.96cm, fasolka 55mm, wg usg 5w4d czyli tydzien mlodszabylo widac malenkie serduszko
)))))))))
teraz to juz tylko relaxik i odpoczynek:-)
musi byc chlopaki silne sa
)))))))))

ale kcikasy nadal trzymamy za prawidłowy przebieg ;-)Munka hihhi niezle, pewnie na 100% byl przekonany ze dziewuchy nie bedzie ;-) ale za to honorny;-)

Dzień dobry wszystkim
Muńka ja robiłam już kilkakrotnie badania na te przeciwciała i okazuje się że ja jakiś mutant jestem, wykształciły się u mnie jakieś dodatkowe przeciwciała które na szczęście nie są groźne dla dziecka i nawet nie przechodzą przez łożysko ale w razie gdybym kiedykolwiek musiała mieć podaną krew to jest bardzo ważne i to mnie trochę zmartwiło bo takich osób jak ja jest bardzo mało więc w razie potrzeby może by problem z krwią dla mnie

witajcie.
niestety nie mam najlepszych wiesci.
dowiedzialam sie dzis za najprawdopodobniej w przyszlym tygodniu wyciagna mi moje maluszki z brzuszka, pisze najprawdopodobniej ,bo niestety moj angielski do najlepszych nie nalezy .
wieczorkiem przyjdzie maz wiec dowie sie co jak i dlaczego..
eh .... jak lapac doly to juz po calosci ..
Dziewczyny, sorry że wam truję, ale ja nadal o tych rękach. Dzisiaj z kolei nie męczą mi się, za to mam takie przedziwne wrażenie, że lewa dłoń tak jest taka dziwna, jakby mnie "gilgocze", mam wrażenie że jest taka śmieszna, słaba, jak trzymałam widelec, to tak, jabym musiała się wysilać żeby nią poruszać, ale nie jest zdrętwiała, ruszam nią normalnie, tylko wrażenie dziwne jakby gumowa trochę była. Nie wiem, czy już sobie sama nie wmawiam czegoś, miała któraż z Was pdobne wrażenie?
U mnie dziś jako tako coś chyba wiosna na mnie źle wpływa i nie mam od kilku dobrych dni humoru :-(.
Jutro mam wizytę u gina mam nadzieję że zobaczę mojego szkraba bo ostatnie usg miałam 10 lutego !!!!

to świetnie cieszę się razem z WAMIPecherzyk 1.96cm, fasolka 55mm, wg usg 5w4d czyli tydzien mlodszabylo widac malenkie serduszko
)))))))))
normalnie jak w Modzie na Sukces:-):-)