Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. Aż się boje tegoco będzie za jakiś miesiąc jak On tam już miejsca nie będzie prawie miał.
tak sobie założyłam, że koniec z zawalaniem pokoi i niepotrzebnymi bibelotami. Mam coraz mniej sił na sprzątanie, więc musimy się starać teraz oboje, żeby porządek się utrzymywał, no i jesteśmy na dobrej drodze;-)Przybij piątkę![]()
Ja jakoś na luzie podchodzę do sprzątania i nie umyte gary w zlewnie nie spędzają mi snu z powiekJak nie umyję dziś, to jutro a jak nie jutro, to pojutrze ;-)
Taka ze mnie bałaganiara :-)

, więc ja myję jak już się zlituję. Pranie 2-3 razy w tyg, ale bez grafika. Jak mi się zachce. I tak ze wszystkim. Zawsze potrzebuję natchnienia...teraz czekam na natchnienie względem okien 
Mam nadzieje, ze Asia w najgorszym razie nie odzywa sie dlatego, ze urodzila , i zajmuje sie synkami i nie ma czasu na dalekie znajome jak my.......
to ja się jeszcze przyznam, że ostatni raz żelazko włączałam w grudniu celem wyprasowania obrusa na stół wigilijny![]()
Czy takie zeznania pogrążają mnie zupełnie?![]()
Nie mam nic na swoja obronę
![]()
AA..i jeszcze okna myję średnio raz do roku :>
natomiast jestem fanką prania i płynów do prania/płukania. Nawet z USA wracając miałam w torbie 2l płynuPiorę namiętnie, muszę mieć też czystą muszlę w WC. Reszta na zmianę z D., ale bez szaleństw i przestrzegania rytmu specjalnie.