reklama
alijenka wiem co czujesz, ja tak samo, az sie niekiedy z domu nie chce wychodzić i nie wiem jak to działa ale w ciazy z Kubą na tym etapie mialam jakies 7 kg wiecej a tak nie schizowałam
naprawde nie mogę się doczekać dnia az urodze i bede sie mogla wziąść za siebie
czuje sie taka brzydka
snoopy ja czesto mam takie dni jak Ty dzisiaj
ale ja od wczoraj nie jem duzo, po prostu powiedzialam sobie, ze nie.
"odtruwam" się, zero ziemniakow, zero chleba przez kilka dni
najchetniej to bym jadła samo bialko (dukan sie kłania) ale wiem, ze nie mogę, wieczorem jem tylko owoce albo marchewki bo inaczej zezarłabym doslownie cały bochenek chleba jak Bog mi świadkiem

snoopy ja czesto mam takie dni jak Ty dzisiaj

ale ja od wczoraj nie jem duzo, po prostu powiedzialam sobie, ze nie.
"odtruwam" się, zero ziemniakow, zero chleba przez kilka dni

xdorotaa
Fanka BB :)
Odebrałam wyniki morfo,siuska i zelaza i lipa;/
O ile o dziwo mocz wszystko w porządku... a myslalam ze bedzie zawalony bo kluje mnie pecherz od jakiegoś czasu.
Morfologia: wypisze tylko to co do dupy.
Hemoglobina - 11,5 (12-16)
Hematokryt - 35,2 (37-47)
MPV - 6,7 (7,2-12)
Limfocyty % -18,8 (20-45)
Neutrofile % - 72,1 (40-70)
Żelazo - 55 (60-180)
Tesciowa mowi ze jeszcze tragedii nie ma... ale wyniki wszystkie sa gorsze niz 2 tygodnie temu...a 2 tygodnie temu juz na poprzednie wyniki ginka mowila ze nieciekawe;//
O ile o dziwo mocz wszystko w porządku... a myslalam ze bedzie zawalony bo kluje mnie pecherz od jakiegoś czasu.
Morfologia: wypisze tylko to co do dupy.
Hemoglobina - 11,5 (12-16)
Hematokryt - 35,2 (37-47)
MPV - 6,7 (7,2-12)
Limfocyty % -18,8 (20-45)
Neutrofile % - 72,1 (40-70)
Żelazo - 55 (60-180)
Tesciowa mowi ze jeszcze tragedii nie ma... ale wyniki wszystkie sa gorsze niz 2 tygodnie temu...a 2 tygodnie temu juz na poprzednie wyniki ginka mowila ze nieciekawe;//
alijenka
Mamcia Nataszki :))
AVO ja już mam 10 kg do przodu ( w czwartek wizyta i ważenie - ciekawe ile będzie ) a zapewne jeszcze mi przybędzie w te 2,5 miesiąca 
miało być 12 kg do przodu :-
-
-(

miało być 12 kg do przodu :-
Ostatnia edycja:
AVO ja jak miałam 14 teraz mam 15
paula aljenka ja długo, długo nie jadłam nic bo robiło mi się naokrąglo niedobrze, a dzisiaj matko jak by hamulce mi ktoś z żołądka zdjął
co do ubran ja wole zakładać obcisłe pod warunkiem że boki mi się nie wylewają
a tylko z jednych spodni się wylewaja
dorota będzie dobrze, nie są tragiczne. Nie łam się będzie dobrze;*

paula aljenka ja długo, długo nie jadłam nic bo robiło mi się naokrąglo niedobrze, a dzisiaj matko jak by hamulce mi ktoś z żołądka zdjął

dorota będzie dobrze, nie są tragiczne. Nie łam się będzie dobrze;*
alijenka
Mamcia Nataszki :))
snoopy mi się ze wszystkiego boki wylewają już !!! tylko ja gustuję w leginsach i w nich świetnie widać moje boczki otłuszczone !!!
Ja właśnie strzeliłam sobie drzemke nastawiłam drugie pranie i dalej odpoczywam co do prasowania to ja prsuje wszystko dla dzieciaczków a kg się nie martwia bo narazie jestem 5,5 kg do przodu :-) i to w dodatku przy bliźniakach 

siula
Fanka BB :)
alijenko ja mam to samo wszystko mnie ciśnie a jak się upre i ubiorę to po godzinie jest masakra
niedługo to tylko nago będę mogła chodzić bo nawet majtki mi będą przeszkadzać
wszyscy goście pojechali i znów pustka ale nie powiem zmęczona jestem że szok
jak myślicie prać już ciuszki małej czy poczekać

niedługo to tylko nago będę mogła chodzić bo nawet majtki mi będą przeszkadzać
wszyscy goście pojechali i znów pustka ale nie powiem zmęczona jestem że szok
jak myślicie prać już ciuszki małej czy poczekać
katrina115
Potrójna Mama
Lena - Ty nam tu szybciutko pisz co się u Ciebie zmieniło, mam nadzieję, że wyłącznie na lepsze.
reklama
buziak nie strasz :-(No i własie za tolubie to forum i Was hehe))
Brzuchy brzuchami, ale nie ma to jak sobie pogadac i pomarzyc o fajnych ptaszkach he he)
No niestety w kazdym miesiacu bylo tak, ze ze da miesiace wczesniej pojawiały sie pierwsze dzieciaczki a miesiac wczesniej połowa była juz rozpakowana.... Dlatego ja kompletue juz rzeczy od dawna i teraz pomału przyszedł czas na poukładanie tego na wszelki wypadek....
snoopy - mysle ze mała lada moment sie ozywi)
tialana no nie wypuszczam, tzn staram się ale co chwilkę pochodzę to czuję jak się na dół pcha dlatego wtedy szybciutko siadam i leże i leże ;P a co do kotka to faktycznie nie za dobre miejsce do spania sobie wybrałmlodak ciesze się że lepiej się czujesz
xdorotaa rwa kulszowa nie miła sprawa życzę żeby szybko przeszło
Lena01 pewnie że pamiętamy ;-), trzymaj się kobitko i nie wypuszczaj maluszka ;-)
Kot mi wlazł do komputera i śpi w nim i za cholerę nie chce wyjść, co prawda z jednej strony nie mam obudowy i dlatego tam wlazł i widzę że niczego nie dotyka ale mimo wszystko wydaje mi się że to nie jest odpowiednie miejsce dla niego
katrina no niestety nie bardzo lubie prasować ale czytając tak co pisałyście o prasowaniu to będę prasować jakby nie patrzeć to dla dzidzi :-)cześć po świętach
Ponieważ choróbsko porozkładało tutaj rodzinkę, więc święta spędziliśmy w domku, nad czym nie ubolewałam.. dla malucha i dla mnie rzeczy do szpitala już przygotowałam, wyprane i wyprasowane, tylko włożyć do torby, a na to jest czas.
Dziewczynki odnośnie prasowania malutkich ciuszków (dla tych, co nie bardzo lubią to robić) - prasuje się je nie po to, żeby małe elegancko wyglądało, tylko wysoka temp. raz, że odkaża, a dwa powoduje, że ubranka robią się bardziej miękkie.
A jak będziecie miały okazję się przekonać skóra takiego noworodka jest bardzo wrażliwa i potrafi sie szybko otrzeć, nawet od szorstkiego ubranka może się zrobić zaczerwieniona. Tak więc, może jednak zmieńcie decyzję - nie chodzi, że to ma być super odprasowane, bo nikt na rewię mody się nie wybiera.
AVO tu zadałaś pytanie na początku myślałam, że dużo nie przytyję bo bardzo mało miałam kg do przodu a ostatnio było 12kg do przodua ile macie kg do przodu?
alijenka wez nic nie mow, lepiej tego bym nie ujeła. ja to nawet już spodni nie mamco do tycia to ja już patrzeć na siebie nie mogę aż mi wstyd gdzieś wychodzić, drugi podbrudek mi rośnie i chyba snoopy mam to samo co Ty ciągle bym gębą ruszała !!!!! jak założę coś obsisłego czuję się jak hipcio, a jak założę coś luźnego to jak pływający hipcio który właśnie powietrza nabrał !!!!!!a do tego nie mogę nic nosić co się zakłada pod brzuch bo mnie tak ciśnie że masakra nawet jak jest to coś luźne
Ja właśnie strzeliłam sobie drzemke nastawiłam drugie pranie i dalej odpoczywam co do prasowania to ja prsuje wszystko dla dzieciaczków a kg się nie martwia bo narazie jestem 5,5 kg do przodu :-) i to w dodatku przy bliźniakach![]()
miki a to nie za mało jak na blizniaków? Wybacz pytanie jak Cie uraziłam ale te niecałe 6kg to naprawdę malutko ;o