reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Lena - Ty nam tu szybciutko pisz co się u Ciebie zmieniło, mam nadzieję, że wyłącznie na lepsze.

katarina no golnie jak kiedys pisalam na zamknietym co sie u mnie stalo to teraz juz lepiej P ma prace powoli staramy sie wyjsc z dolka na prosta teraz musimy pokupowac dla smyka reszte wyprawki to tak na szybko i w wielkim skrocie To by bylo z tych rzeczy co sie zmienily na lepsze :)
a z tego co jeszcze nie wiadomo to to gdzie zamieszkamy czy z moimi rodzicami czy z jego rodzicami czy sami ale to to juz bardziej skomplikowane i moze w tygodniu skrobne na zam. o co kaman postaram się w tygodniu bo chciałabym nadrobić to co jest napisane na zamknietym ;)

Zgadzam się z tym co do jakości proszków z zagranicy i z naszych sklepów, ja kupuje przywożone z Niemiec i jest niesamowita różnica w jakości a mój wujek to się śmieje że u nas to kupujemy to co się zamiata w hali po produkcji ;-)

LENA mi gin powiedział na ostatniej wizycie że jest dobrze bo przed ciążą miałam nadwage i będzie zadowolony że do końca przytyje jeszcze z jakieś dwa kilo góra i nie martw się ja nie z tych oblażalskich:-D

heehhe oki miki a no chyba ze tak kiedys w necie czytalam wlasnie ze jezeli BMI przed zajsciem w ciaze wskazywalo niedowage-przytyje sie wiecej waga prawidlowa-8-12kg a nadwaga to chyba wlasnie do gora 8 czy jakos tak teraz nie wiem czy dobrze pamietam a nie chce mi sie szukac ;P
Jestem ciekawa ile przytyje jeszcze do konca ciazy jak juz mam 12kg na plusie ;( czuje sie jak hipcio to malo powiedziane ;o

Witam poświątecznie.

DZiewczyny co Wy z tymi szpitalami?? Trzymam kciuki i mam nadzieję,że szybko wrócicie w dwupakach.

Lena fajnie,że wróciłaś, kilka dni temu nawet wspominałyśmy ciebie:tak:

Katrina
zgadzam się z Tobą jeżeli chodzi o prasowanie,ciuszki są bardziej miękkie,też nie lubię prasować ale sama mam kilka ciuchów,które wolę wyprasować bo są później milsze:)

snoopy
ja piorę i płuczę w białym jeleniu dla synka i jestem zadowolona i powiem Ci że myślę żeby się całkowicie przerzucić na jelonka dla nas wszystkich.

xdorota
mój ginekolog mówi,że kobiecie w ciąży żelazo zaczyna się podawać gdy hemoglobina spada poniżej 11, normay dla ciężarnej są trochę inne niż te wypisane przez laboratorium

reklama
Do góry