Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja tam nie boję się już zadawać głupich pytań, przyzwyczaiłam się, że jestem mistrzem obciachuZaza ja też nie wiedziałam kim jest EdytaNie miałam odwagi spytać
![]()

Miśki nie spodziewa się bliźniaków, tylko Miki ;-)Iwon- MIŚKI JUZ SIE ROZPAKOWAŁA wczoraj na fb wstawiła zdjecia synków myślę tak jak Zaza ze sie odezwie jak znajdzie czas przy blizniakach.

mam nadzieję, że coś się chociaż ruszy do tego czasu
ja od 2 dni wcinam vegetarianskie sajginki 

Muńka myślę, że podjęłabym podobną decyzję jak ty mimo że boje się cc, świadomość, że odpowiedzialnośc spoczywałaby na mnie to nie na mój obecny stan umysłu ;-)
Tak sobie popatrzyłam na listę czerwcówek i wynika z niej, że jeszcze w kolejce na porodókę zostały: Carla, Tialana, Asik, Matkams, BMR, PaulionaMaria, Waris, Muńka, alijenka, ninuszka, Pola, december, karamija, maćku, niezapominajka, zaza, agaundpestka, siula, gkvip, rysica, ja, msmickey, miśki2... kogoś pomięnłam? ;-)
No i nie uwzględniałam dziewczyn spoza listy, sorrki ...![]()
Nio to jeszcze ja :-) Lena mnie dodawala na liste ale teraz widze, ze mnie nie ma :-(
:-(Lekarz zobaczył zapis i tyle.Aylin - super, że już w domku!
Carla - 4 cm to już ładnie![]()
a ja dzisiaj taka śpiąca, że szok!!! Nie wiem, czy tak też organizm może się szykować do wysiłku? Że chce wypocząc na zapas? Bo nieprzytomna jestem
a tam, nie będę sobie wmawiać, pewnie to tylko przez tę pogodę![]()
Hej dziewczynki,
Melduje się że wróciłyśmy do domku. Nie mam sił przeczytac tego co napisałyście, moje dziecko to ideał ale niestety wspóllokatorka z pokoju miała malego darciucha
Jedno wam powiem - ZASTANÓWCIE SIĘ CZEGO SOBIE ZYCZYCIE - chciałam szybki poród - to był expresZdam relacje w odpowiednim wątku ale jak się chwilke zdrzemne.
Gratuluje wszyskim mamą![]()